| Бершадський інтернет-магазин |  | | 31 Жовтня 2008, 08:41 Гадаю справа перспективна. Ще кілька років - і навіть це благо цивілізації дійде до нас. Сиди собі вдома і замовляй не вилазячи з ліжка крісла.Але я гадаю вже і зараз можна робити деякі кроки в цьому напрямку. Звісно до масових інтернет-розрахунків ще нам далеченько, а от вибрати товар чи послугу на сайті, подивитися її опис, фото чи відео вже можна і зараз. читати далі ...» |
| | 31 Жовтня 2008, 08:55 З іншої сторони був би попит а пропозиція завжди знайдеться читати далі ...» |
| | 31 Жовтня 2008, 09:28 Рано чи пізно цим доведеться займатися, адже що не кажуть а це таки зручно. Звісно це для тих, в кого є комп'ютер і інтернет \m/. Але інтернет сьогодні вже не розкіш, а комп'ютер тим більше.Ніхто ж нікого не примушує робити покупки. для початку можна організувати щось на зразок інтернет-каталогу продукції. Навіть до оформлення замовлення і виписки рахунку.А далі - хто зна ;) читати далі ...» |
|
| | 15 Травня 2009, 23:33 мені здається класно було б, щоб на одному сайті можна було знайти всі магазини, фірми, приватні підприємства. Думаю цей список в Бершаді був би чималенький. Щоб зайшовши в анкету підприємства, яке тебе зацікавило, можна було б там знайти всю контактну інформацію, спектр послуг чи товарів, їх ціни, замовлення, різні фото, тобто все про даний об"єкт бізнесу. Але проблема в поганій комп"ютерній... читати далі ...» |
| | 19 Травня 2009, 22:21 VAD, пише:ле все міняється, думаю через років 5-10 це буде дуже навіть актуально. ..VAD, пише: я б невиходячи з дому за 30 хв міг би все продивитись, вибрати, а потім лише приїхати в магазин, адресу якого я теж побачив в анкеті.Думаю за тих 5 років можна буде вже і замовити з доставкою :)А взагалі ідея не нова, але.... але, нажаль.. читати далі ...» |
| | 17 Жовтня 2009, 22:10 На мою думку Бершадський перспективний інет-магазин уже могла б створити людина, яка має спеціалізований в будь-якій галузі магазин. Для цього потрібно певний час роботи в і-неті та організувати службу доставки. Це справа найближчого майбутнього... читати далі ...» |
| | Користувачі OnLine: |