Fridge magnet wooden gears

Анекдоти

RE: Анекдоти

10 Червня 2010, 11:31

Йду по вулиці - погода чудова, сонечко гріє, хмарки легесенькі, настрій просто супер!!!Боже, зроби так, щоб у всіх навкруг був такий же хороший настрій!!!Підсковзаюсь, падаю в калюжу. А всі навколо сміються, регочуть, сволочі... читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:36

До лікаря приходить блондинка. Після огляду він її питає:- Скільки у Вас було полових партнерів?- 5-6...- Щось не густо...Да так, щось тиждень невдалий... читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:40

За стіною у сусідів вже котру годину поспіль плаче маленька дитина. Жінка питає чоловіка:- Ти ще хочеш дитину?- Ага, дууууже хочеться їм відомстити!!! читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:41

Щастя - це коли діти ситі, одягнуті, здорові і їх немає вдома! читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:44

Матуся вкладає спати синочка:- Надобраніч, мій хороший. Тобі вже, напевне, сон про зайчика сниться?На що хлопчик сонним голосом відповідає:- Ні, пока ще реклама... читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:44

Цивілізація - це коли в будинку не вистачає розеток... читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:49

- Ваш банк дає кредити під "Чесне слово!"?- Да без проблем!- А якщо я не поверну?- Вам стане соромно і Ви предстанене перед Всевишнім.- Ну, коли це ще буде!!!- А ось якщо 5 числа не вернете, то 6 якраз предстанете... читати далі ...»

10 Червня 2010, 11:59

Розмовляють 2 подруги:- Я кохаю і кохана!- О, вітаю, дорогенька! Тобі так пощастило!- Не варто, це 2 різні чоловіки... читати далі ...»

8 Липня 2010, 16:16

Відкриваєте Google, вводите "ідиостатус"... і смійтеся на здоров'я!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Красивая такая Да молодая, Нареченная тебе, Окаянная... Уходила вдаль она Без ответа... Раскрасавица-весна... Здравствуй,лето!Моя душа расписана, как крылья бабочек, Вчерашние волшебные сказки изменятся, но никогда не умрут.Чтобы не мерить МНОГООБРАЗНЫЙ И КРАСИВЫЙ МИР... читати далі ...»

10 Серпня 2010, 14:07

- Дорогой, вот с этим шампунем мои волосы будут объемными, упругими и шелковистыми. - Может, вся помоешься? читати далі ...»

10 Серпня 2010, 14:11

Сын пишет матери письмо из Африки: - Дорогая мама, пока я был в командировке, Машка родила мне сына. Говорит, что он родился белым, но т. к. у нее не было молока и его кормила черная женщина, то он почернел. Ответ матери: - Дорогой сынок!Когда я тебя родила, у меня тоже не было молока, и тебя кормила корова, однако рога у тебя выросли только на 33-ем году жизни!) читати далі ...»

10 Серпня 2010, 14:18

- Разбирал в шкафу носки и пришёл к выводу, что 200 штук носков - это, к сожалению, не 100 пар, это 200 носков... читати далі ...»

Сторінки:
36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26

www.bershad.ua - Анекдоти, розповіді, байки
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники