| Анекдоти |  | | 14 Січня 2011, 11:51 — Дівчино, у вас сало є? — Ні. — А я намацав! читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:49 - Знаєш, милий, мені б так хотілося мати автомобіль, - благально каже дружина. - Ми змогли б побачити світ. Чоловік: - Той чи цей? читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:50 Сидять піп з дияконом, горілку глушать. Після чергової склянки піп, погладжуючи живіт, із зітханням говорить: - Не пішлааааа..... - Та як же так, батюшка, як же це вона не пішла - другий ящик п'ємо, а ви "не пішла - Назад не пішла.. Наливай! читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:52 Дружина чоловікові: — Сашко, мені треба терміново вставити 2 золотих зуба! — Угу. Один зверху, другий знизу і запаяти!!! читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:53 Маска для обличчя: - Береться квашена капуста. Укладається на тарілочку. Поливається пісною олійкою. Капусточка з'їдається під чарочку горілочки... Обличчя блаженно посміхається і свіжіє. читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:53 В Іспанії під час традиційного забігу биків трапився казус – троє росіян з вигуками «За ВДВ» розвернули стадо назад. читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:55 Розмова в барі: - Що п'єш? - Челябінське мохіто! - Ром і м'ята? - Горілка і кріп. читати далі ...» |
| | 15 Січня 2011, 14:55 Стюардеса з великими грудьми і глибоким декольте нахиляється до пасажира: - Вам каву з молоком чи з вершками? Пасажир, ошелешено: - А в якій з них що? читати далі ...» |
| | 17 Січня 2011, 12:07 1 січня, Мужик прокидається з похмілля. Де-не-як повернувся на бік і жалібно так, з надривом стогне: - Ша-Арік ... Ша-а-Арік ... Підбігає пес, лиже. Мужик на нього дихнув і з останніх сил: - ШУКАЙ! читати далі ...» |
|
| | 17 Січня 2011, 12:08 Абрам дзвонить своєму синові, який іммігрував в Нью-Йорк: - Синку, я повинен тебе засмутити, але ми з твоєю мамою розлучаємося! Син: - Тату, та що ти таке кажеш, і це прямо перед святами! Абрам: - На жаль це так ... Та й ще одне, подзвони своїй сестрі, Сарі в Чикаго і повідом їй цю сумну звістку. Хлопець у відчаї дзвонить сестрі, розповів про всі події, вона тут же дзвонить батькові, і каже: -... читати далі ...» |
| | 17 Січня 2011, 12:11 Перший урок англійської. Учителька: - Хто з вас, діти, знає англійську абетку? Син програміста : - Я. - Ну, називай один по одному. - Q, W, E, R, T, Y... читати далі ...» |
| | 17 Січня 2011, 12:13 Ну, синок, з "Днем захисника вітчизни" тебе!!! - Мамо, тату, ну, що ви так відразу, може, я ще поступлю!... читати далі ...» |
| Сторінки: > 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 < | Користувачі OnLine: |