Fridge magnet wooden gears

Про сайт

RE: Про сайт

25 Березня 2010, 11:24

отримали листа наступного змістуДуже погано,що на Ваших шпальтах відсутні прізвища і біографіі людей які піднімали Бершадський край з руін.Де будівельники Чернобельський ,Божок,Шмагалов,де керівники району:Качур,Терешко,Яловенко,Темний і такі інші.Без минулого,не існує майбутне.А Матвієнко,Заболотний та Ставнійчук-це тільки сьогодні позор району,та надруга над людми,яки дійсно піднімали район... читати далі ...»

25 Березня 2010, 17:31

Скажите, пожалкйста как загрузить фото в  публікації користувачів? читати далі ...»

25 Березня 2010, 19:00

Нажаль, поки що така функція не доступна. Надсилайте свої матеріали на контактний E-mail (див. внизу в контактах) читати далі ...»

22 Квітня 2010, 19:46

Стосовно писанини, яка тут розвелася навколо пана Драгана та ШевчукаБільше терпіти не сила. Вас, панове, читають інші. Отже, на сайті не буде більше публікацій про те, котрий з вас кращий чи гірший. Пишіть про природу, про погоду, про жінок, про 9 травня і 26 квітня, про 1 вересня і 31 червня ... ;)Видалив все разом з коментарями.Пропоную скористатися форумом forum.bershad.ua там можете писати... читати далі ...»

23 Квітня 2010, 10:31

Дякую!!! :) Нарешті! Надіюсь, що тепер ми будемо читати статті на високому професійному рівні.Доречі, Ігорю, а можете ще смайликів добавити?Адміністрації сайту натхнення, злетів та нових ідей! @}->-- читати далі ...»

25 Квітня 2010, 21:32

Велике щире дякую, пане Ігорю! ;) читати далі ...»

3 Червня 2010, 21:50

Сьогодні було проведено невеличке "прибирання". Я б сказав "банний день". Отже:1) Користувача dragan після двох попереджень забанено назавжди без права поновлення. Допобачення.2) Як виявилося користувачі dragan і ganna - працюють з одного комп'ютера, з однієї IP ареси, в одному і тому ж браузері, хоча вказані в анкеті регіони різні, що дає мені підстави припустити, що це один і той же... читати далі ...»

6 Червня 2010, 21:26

Оживлю тут монолог. Не думав що отримаю стільки схвальних відгуків після "банного дня". Жаль що пише одна і та ж людина. Оскільки я відписую від імені адмінстратора сайту, і розмова наша не приватна то вважаю за необхідне навести приклад пана, котрий підписується як "'Александр Драган" Я думаю не варто читати чи відповідати, прсото достатньо тут викладати всі листи в... читати далі ...»

7 Червня 2010, 21:50

Через деякий час, мені почали користувачі надсилати інформацію, до якої я не маю ніякого відношення. У мене є припущення, що Коновал І., від мого імені поши-рював інформацію, яку я насправді ніколи написати не зміг.то міг чи не міг :D акож прошу Вас, аби на домені, який створив Коновал І., було видалено усі мої матеріали, та згадування про мене. Адже це все є моєю інтелектуаль-ною власністю. читати далі ...»

7 Червня 2010, 22:13

Господи, як земля таких людей носить?!! Ігоре, Вас можна привітати з новим статусом? :D :D :D читати далі ...»

7 Червня 2010, 22:15

"прошу Вас, аби на домені, який створив Коновал І., було видалено усі мої матеріали, та згадування про мене. Адже це все є моєю інтелектуаль-ною власністю." Нагадив, а прибрати за собою ліньки? читати далі ...»

7 Червня 2010, 22:22

програма Кашперського видає надпись, що це є заборонена шкідлива програма.Сашко, ця програма - це ти :D Удали себеА взагалі гріх сміятися над хворою людиною. Не хвилюйтеся, його скарги вже настільки всім приїлися що на них ніхто не звертає уваги.Хоча я б радив, якщо справа дійде до суду, не зволікати, а судитися. Було б добре, за моральний збиток взяти грошенят, тисяч зо двісті, та ще додати... читати далі ...»

Сторінки:
3 2 1

www.bershad.ua - Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники