| Анекдоти |  | | 20 Січня 2011, 12:39 Ніщо так не знімає сонливість, як чашечка міцної, солодкої, гарячої кави, пролитої на живіт. читати далі ...» |
| | 25 Січня 2011, 10:39 Шум із сусіднього класу заважає вчителеві вести урок. Він туди, хапає за вухо головного крикуна і відводить у свій клас.По сусідству стає тихо.Через деякий час боязкий стук у двері. Учень із сусіднього класу:- Ви не могли б повернути нам нашого викладача? читати далі ...» |
| | 25 Січня 2011, 10:40 Дзвонить телефон. Трубку піднімає батько трьох дочок. Не встиг він відкрити рот, як голос у трубці ласкаво запитав:- Це ти, моє жабенятко?- Ні, - відповідає він, - говорить власник ставка. читати далі ...» |
| | 25 Січня 2011, 10:40 Не всяке життя закінчується смертю; інколи воно закінчується весіллям... читати далі ...» |
| | 26 Січня 2011, 09:05 - Лікарю, у мене це... от... ну, як називається, коли забуваєш?..- Борги? читати далі ...» |
| | 26 Січня 2011, 09:05 - Лікарю, у мене це... от... ну, як називається, коли забуваєш?..- Борги? читати далі ...» |
| | 26 Січня 2011, 09:06 Викладач-жінка на парі бачачи, що студент засинає кинула: "Юра, не сором мене! Біля мене ще жоден чоловік не засинав!" читати далі ...» |
| | 26 Січня 2011, 09:13 - Чому деякі жінки не носять обручки, сережки, кулони і намисто? - Тому що вийшли заміж по любові. читати далі ...» |
| | 26 Січня 2011, 09:23 Розмовляють два одесити. - Абрам, що ти думаєш про секс? - Ой, Моня, не мороч мені голову! У мене 12 дітей - мені ніколи займатися теорією. читати далі ...» |
|
| | 2 Лютого 2011, 17:00 - Петре, а ти зачинив двері? - Зачинив. - На ключ? - На ключ. - На два оберти? - Так, на два! - Тааак, Петі більше не наливати… ми в НАМЕТІ, чувак! читати далі ...» |
| | 2 Лютого 2011, 17:01 Два мисливці сидять у лісі на вишці. Раптом один побачивши оленя й говорить приятелеві: - Попався. Тепер він може писати заповіт. Бабах - олень стрибає в кущі й драпати. Другий мисливець із глузуванням: - Мабуть до нотаріуса побіг! читати далі ...» |
| | 2 Лютого 2011, 17:02 Приходить чоловік до коханки. Тількирозляглися та лягли в ліжко, як бачать — по стіні повзе павук. Чоловікспершу хотів його вбити, а потім подумав і каже сам собі: «Хай живеБоже створіння…» За якусь годину — дзвінок. Повертається законнийчоловік. Жінка свого коханця — на балкон. Той стоїть голий, мороз,дев’ятий поверх. «Усе», — думає, — «змерзну, вранці тільки труп мійзнайдуть». Раптом бачить... читати далі ...» |
| Сторінки: > 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 | Користувачі OnLine: |