Fridge magnet wooden gears

Привітання

 Шановні працівники соціальної сфери району!

Шановні працівники соціальної сфери району!

18 Листопада 2013, 18:09

Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята, яке відзначається в першу неділю листопада. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю. Отож, шлемо вам щирі побажання міцного здоров’я, особистого щастя, творчої мудрості і високого професіоналізму! Нехай множаться ваші добрі... читати далі ...»

 28 жовтня – 69-а річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників

28 жовтня – 69-а річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників

9 Листопада 2013, 10:46

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, воїни-визволителі, працівники фронту і тилу, вдови та діти війни, жителі району! У цей день 69 років тому українська земля була остаточно звільнена від фашистських загарбників. Всі ми, старі й молоді, пишаємося подвигом визволителів нашої країни. Пам’ять про цей подвиг ми маємо берегти та передавати нашим дітям і онукам. З Україною пов'язані основні... читати далі ...»


 Шановні автомобілісти і дорожники!

Шановні автомобілісти і дорожники!

9 Листопада 2013, 10:46

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаємо усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але усі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежать своєчасність... читати далі ...»

 Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, підпільники і партизани, вдови та діти війни, працівники тилу, жителі району!

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, підпільники і партизани, вдови та діти війни, працівники тилу, жителі району!

9 Листопада 2013, 10:45

Шістдесят дев’ять років тому Україна була остаточно визволена від німецько-фашистських загарбників. Більше 17 тисяч бершадчан воювали на фронтах війни, понад 10 тисяч із них не повернулись до рідних домівок. Тих, хто визволяв нашу Батьківщину в роки війни, залишились в живих одиниці. Ми пам’ятаємо подвиг визволителів і пам’ять про нього передаватимемо із покоління в покоління. Глибоко схиляємо... читати далі ...»

 Вітання тижня

Вітання тижня

9 Листопада 2013, 09:59 / Бирлівка / Лісниче / Флорино

Бершадська районна рада та райдержадміністрація щиро вітають із ювілеєм Війтівського сільського голову Марію Василівну ЗАМКОВУ (27.10). Нехай Ваша плідна праця буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищають Вас від життєвих негараздів, а в... читати далі ...»

 Шановні працівники і ветерани харчової промисловості!

Шановні працівники і ветерани харчової промисловості!

23 Жовтня 2013, 09:00

Від імені президії райкому профспілки працівників агропромислового комплексу прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників харчової промисловості! Ваша праця почесна і відповідальна, від неї безпосередньо залежить добробут і якість життя кожного українця. Натхненне й уміле поєднання найновіших технологій і передового досвіду з добрими українськими традиціями значно... читати далі ...»

 20 жовтня – День працівників харчової промисловості

20 жовтня – День працівників харчової промисловості

23 Жовтня 2013, 09:00

Шановні працівники харчової промисловості району! Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом. Харчова галузь відіграє значну роль у нашій молодій державі, повсякденному забезпеченні населення продуктами харчування, задоволенні насущних потреб людей, підвищенні якості їхнього життя, у забезпеченні продовольчої стабільності краю. Впевнені, що завдячуючи вашій самовідданій праці та... читати далі ...»

 Вітання тижня

Вітання тижня


Шановні трудівники ПрАТ «Бершадський комбінат», ветерани виробництва! Щиро вітаємо вас і ваших рідних із Днем працівників харчової промисловості. Ефективність роботи нашого підприємства обумовлена, передусім, вашим високим професіоналізмом, сучасним рівнем організації виробництва та впровадженням новітніх технологій. Напередодні професійного свята щиро дякуємо вам за плідну працю і зичимо... читати далі ...»

 До Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

До Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

21 Жовтня 2013, 21:35

Шановні працівники державної санітарноепідеміологічної служби! Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята. Профілактика – визнаний пріоритет сучасної медицини. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям впевненість у власних силах. Державним санітарним наглядом охоплені всі сфери життєдіяльності людини: якість і безпека продуктів харчування,... читати далі ...»

 Вітання тижня

Вітання тижня


Колектив Бирлівської ЗОШ І-ІІ ступенів шле найкращі слова вітань з нагоди 65-річчя директору школи, шановному Івану Андрійовичу ГОНТАРУКУ (10.10). Колеги і друзі від щирого серця Вам шлють привітання, як здавна ведеться. Чого забажаєте – хай у Вас буде, Нехай і надалі шанують Вас люди. За що б Ви не брались – удачу в усьому Хай доля приносить до Вашого дому. Хай щастя приходить і... читати далі ...»

Сторінки:
14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4



Останні новини
Може бути цікаво

www.bershad.ua - Привітання для Бершадців
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення