Fridge magnet wooden gears

Найбільше наше багатство

  • Подобається0Не подобається
  • 22 Листопада 2013, 09:00


На знімках: під час святкового концерту; цього дня у фойє районного будинку культури було облаштовано виставки робіт майстрів народної творчості, у центрі – майстер по виготовленню музичних інструментів Володимир Віхренко з Баланівки; майстриня-вишивальниця Любов Шубович із внучкою Яною з Війтівки представляє свої роботи; біля спортивного комплексу райвідділу міліції – за мить до відкриття оновленого приміщення. Фото Руслана ХРАНОВСЬКОГО і Федора ШЕВЧУКА.

Минулої суботи у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Наша Бершадщина завжди славилася своїми хліборобськими досягненнями, цей день є професійним святом переважної частини жителів району. 90 відсотків працюючого населення району задіяно у сільськогосподарському виробництві.

Розділити радість свята із земляками прибув голова обласної ради Сергій Татусяк. У своєму привітальному слові він відзначив, що найвагоміше багатство нашої країни навіть не чорноземи, а працьовиті люди, які трудяться на землі: – Ті здобутки, які сьогодні маємо, надзвичайно величезні. Адже Вінниччина вперше в цьому році буде мати більше п’яти мільйонів тонн зерна, Україна – 61 мільйон тонн. Я впевнений, що це не межа. У нас є всі можливості. У нас благодатна земля. Але більше всього ми пишаємося нашими людьми.
Господарства Бершадщини практично завершили комплекс осінніх польових робіт.

Загальний вал зернових планується на рівні 300 тисяч тонн, і це найбільший показник за часів незалежності України.

З вітального слова Михайла Бурлаки, голови райдержадміністрації: – Сьогоднішнє свято – всенародне, адже праця хлібороба є дуже відповідальною та багатогранною. Від неї залежить достаток кожної людини, кожної сім’ї, і, звичайно, продовольча безпека нашої держави. Основою формування нашого районного бюджету є високопрофесійна праця наших хліборобів. Завдяки вам, шановні хлібороби, забезпечується в цілому життєдіяльність нашого району.

М.Г. Бурлака подякував трудівникам за їхню наполегливу і самовіддану працю, за їхню любов до землі.

Микола Грабчак, голова районної ради: – Щиро дякую керівникам, спеціалістам, працівникам полів і ферм за працю, недоспані ночі, за руки, що пахнуть хлібом. Наш район завжди славився працьовитими людьми і вмілими керівниками – До вагомого короваю Бершадщини доклали рук і ветерани, і молодь, безпосередні трудівники полів і ферм та обслуговуючий персонал, – зазначив директор СТОВ «Лан», голова ради сільгоспвиробників, депутат обласної ради Сергій Савченко, який також привітав земляків-аграріїв.

Щиро привітав працівників галузі і міський голова Михайло Кольченко. Завершилася офіційна частина свята врученням відзнак передовикам галузі. ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА РАЙРАДИ нагороджено: за значний внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, нарощення валового виробництва продукції, широке впровадження передових інноваційних технологій – Євгенія Бондарчука, директора АТ «Явір-агросервіс», Мирослава Зублевича, голову ФГ «Новосулківське»; за вагомі досягнення у галузі рослинництва, широке впровадження індустріальних технологій, збільшення валових зборів сільськогосподарських культур – Олександра Кавуна, директора ТОВ «Прогрес»; за впровадження сучасних технологій у розвиток галузі тваринництва, досягнення високої продуктивності сільськогосподарських тварин, активну участь у ярмаркових заходах – Володимира Довгополюка, директора ПСП «Промінь»; за вагомий та продуктивний внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва району, досягнення високих показників у професійній діяльності– Андрія Гончарука, завідувача Шляхівської дільничної лікарні ветеринарної медицини, Василя Горбоноса, бригадира тракторної бригади ТОВ «Прогрес», Любов Дрозд, оператора машинного доїння корів ТОВ «Устя», Марію Кошову, телятницю ТОВ «Осіївське», Валентину Макарчук, головного бухгалтера ПП «Валентина», Анатолія Очашлюка, головного агронома ФГ «Агро В», Івана Пудлича, головного зоотехніка ТОВ «Світанок-Агросвіт», Бориса Титарчука, завідувача СТФ СТОВ «Удич», Івана Третяка, головного інженера ПСП «Промінь».

ДИПЛОМАМИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА РАЙОННОЇ РАДИ за вагомий внесок у розвиток аграрної галузі району, високо ефективну організацію сільськогосподарського виробництва, значний вклад у розвиток об’єктів соціальної інфраструктури нагороджено – Івана Андрушка, голову правління ПАТ «Птахокомбінат «Бершадський», Павла Марущака, директора ТОВ «Устя», Сергія Савченка, директора СТОВ «Лан», Віктора Теплицького, директора ТОВ «Агрофірма «Джулинка»; за значний внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва району, досягнення кращої практики передового досвіду в галузі рослинництва та тваринництва, підготовку молодих фахівців у сільському господарстві ОГОЛОШЕНО ПОДЯКУ – Станіславу Царюку, директору СТОВ «Нива», Анатолію Загоруйку та Миколі Чернезі, Героям Соціалістичної Праці.

Президія райкому профспілки працівників АПК За багаторічну і результативну роботу по впровадженню у виробництво прогресивних технологій, високий професіоналізм, активну життєву позицію нагородила ПОЧЕСНИМИ ГРАМОТАМИ РАЙКОМУ ПРОФСПІЛКИ ТА ГРОШОВИМИ ПРЕМІЯМИ: Марію Гевел, голову профспілкової організації, бухгалтера ПСП «Відродження» с. Теофилівки, Віктора Грінберга, заступника голови профкому, головного бухгалтера СТОВ «Лан» с. Маньківки, Володимира Куклича, члена профспілки, механізатора СТОВ «Удич» с. М’якоходу, В’ячеслава Левчакова, члена профспілки, механізатора ТОВ «Агрофірма «Джулинка», Володимира Магдича, заступника голови профкому, головного агронома ТОВ «Прогрес» с. Серединки, Костянтина Овсяденка, заступника голови профкому, інженера-будівельника ПСП «Промінь» с. Дяківки.

У рамках святкування Дня працівників сільського господарства відбувся також творчий звіт-концерт аматорів художньої самодіяльності району. У цьому неповторному дійстві взяли участь понад 250 учасників.

* * *

Цього ж дня зранку голова обласної ради Сергій Татусяк, голова райдержадміністрації Михайло Бурлака, голова районної ради Микола Грабчак взяли участь у відкритті оновле ного і відремонтованого спортивного комплексу районного відділу внутрішніх справ і вручили колективу правоохоронців подарунки.

Свій подарунок вручили також керівники дяківського господарства Володимир Довгополюк і маньківського товариства Сергій Савченко.


Дивіться також в розділі  Нове в роботі
» 15.06.2018 У цьому році розпочата реформа первинної ланки медичних закладів та стартувала кампанія з вибору сімейних лікарів.
» 15.06.2018 Голова Бершадської районної ради М.Г. Бурлака видав розпорядження від 13 червня 2018 року №45 «Про скликання 20 сесії районної ради 7 скликання», пленарне засідання якої провести 10 липня поточного року в залі засідань комунальної організації...
» 13.04.2018 2017 року на сайті Міністерства юстиції України запрацював єдиний реєстр боржників. У ньому можна знайти відомості про боржника за прізвищем, ім’ям, по батькові та реєстраційним номером облікової картки платника податків. Вільний та безоплатний...
» 07.04.2018 Голова Бершадської районної ради М.Г.Бурлака видав розпорядження від 4 квітня 2018 року №26 «Про скликання 19 сесії районної ради 7 скликання», пленарне засідання якої провести 20 квітня поточного року в залі засідань КО Бершадська РДЮСШ «Ровесник».
» 07.04.2018 Засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування
» 07.04.2018 Юридичний практикум
» 01.04.2018 Події. Новини. Факти.
» 01.04.2018 Про державну підтримку вирощування молодняка ВРХ
» 01.04.2018 Часткова компенсація вартості техніки
» 01.04.2018 Про щорічну грошову допомогу до 9 травня
Всі статті розділу Нове в роботі »
Цікаві фото
10 фото   
<b>УРОК ДЛЯ НАЩАДКІВ</b><br />В історії України багато трагічних сторінок, але найболючішою темою і по сьогодні є цілеспрямоване знищення...
2 фото   
<b>Хоч і хутірець, та світу тут не кінець</b><br />На колишньому хуторі імені Жданова в Осіївці колись було 84 двори. Нині житлових будинків, у яких ще хтось проживає,...
3 фото   
<b>Професіонали</b><br />Одним з господарств, де в цьому році найкраще велися як літні, так і осінні польові роботи, знову є ВАТ...
2 фото   
<b>Небо було його стихією і життям</b><br />Неділя… Трійця… Світлий, сонячний день… Віддзвонили дзвони... Тиша… Щебет пташок, мир та спокій у природі, легко та...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Гавриш Данило Тимофійович (1898) 1898 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Помер від ран 26.04.44. Похов. м. Ясси, Румунія.

З історії Бершаді
Партійні органи організували широку допомогу сім'ям фронтовиків. З цією метою проводились декадники, місячники допомоги, під час яких збирали гроші, продукти харчування, одяг. Виділені рішенням райкому партії підприємства та установи ремонтували квартири, забезпечували паливом родини військовослужбовців. Подбали й про дітей, батьки яких загинули. Майже 150 підлітків були прийняті до дитячого... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Найбільше наше багатство - Новинки в галузях Бершаді та району - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення