Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 18 Грудня 2015, 09:00

Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №7 шлють найкращі слова вітань і побажань з нагоди дня народження листоноші із Серединки Ганні Олександрівні СКЛЯРУК (18.12).

Бажаємо успіху, радості й миру, Здоров’я і років рясних без межі.

Спокою та злагоди Вашому дому, Весняного настрою і сонця в душі!

Адміністрація, профспілковий комітет, колектив Бершадського МПД ДП «Укрспирт» сердечно вітають із 55-річчям старшого енергетика та голову профспілкового комітету, шановного Миколу Федоровича КРУКОВСЬКОГО (18.12).

Шановний ювіляре, щиро зичимо, щоб здоров'я Ваше множилося, щастя було великим, а життєві дороги – радісними. Хай завжди залишається з Вами непохитний авторитет принципової, наполегливої і відданої справі людини. Бажаємо Вам терпіння та наснаги, взаєморозуміння та добрих справ, успіхів у розв'язанні всіх проблем, впевненості, оптимізму, а в родині – затишку, тепла, сонця й любові.

Сердечно та щиро вітаємо із 90-річним ювілеєм найдорожчу у світі людину – добру, лагідну, турботливу матусю, бабусю, прабабусю Віру Микитівну ЦІХАЧ (17.12) із Джулинки та бажаємо їй усього найкращого.

Щоденно з любов’ю сердечно й сумлінно Ми просимо в Бога здоров’я уклінно Найкращій у цілому світі матусі, В одвічних турботах нашій бабусі.

Ми вдячні до віку за щирість і ласку, За пісню, молитву і сонячну казку.

А нині, даруючи з радістю квіти, Ми щиро бажаємо: «Многая літа!».

З любов’ю, вдячністю та повагою – діти, 10 онуків, 12 правнуків.

19 грудня святкує своє 80-річчя наша дорога, рідненька матуся, бабуся, прабабуся Ганна Авгеївна ЛАВРЕНЮК із М’якоходу.

Хочеться, матусю, привітати Зі святом дня народження твого!

І тобі від серця побажати Тільки лиш найкращого всього!

Хай всміхаються довкола Тільки щирі люди на шляху!

І щоб не зустріла ти ніколи Від дітей образу та журбу!

З любов’ю та повагою – діти Зіна, Толя, Вітя, Свєта, онуки Оля, Толя, Аня, Альоша, Віталій, Альона, Вікуся, правнуки Олег, Костик, Кірюша та маленький Стасик.

22 грудня наш дорогий, шановний сват Олександр Петрович КОЛІСНИК із Бершаді зустрічатиме 50-річний ювілей. Щиро вітаємо його та зичимо всього найкращого.

В честь ювілейного Вашого дня Для Вас – щонайкращі наші слова: Бажаєм здоров'я многая літ, Хай довгим і сонячним буде Ваш вік, Хай злагода буде, хай буде любов, Хай тисячу раз повторюються знов Хороші, святкові і пам'ятні дні, Хай сонце всміхається Вам у житті!

З повагою та шаною – сім’я Теслюків.

19 грудня святкуватиме свій ювілей дорогий, люблячий, турботливий, найкращий у світі татусь Микола Сергійович СТУПАК із Бершаді.

Рідненький татусю, у твій ювілей Бажаю удачі, ще і великого щастя в додачу!

Хай радість і сонце заглянуть у віконце, Відчиняться двері для щастя й добра.

Хай сила прибуде, здоров’я міцніє На мирні та щедрі, на довгі літа.

Хай гарними будуть і будні, і свята, Щодня, щогодини в усьому щастить.

Хай Господь здоров’я посилає, Янгол-охоронець тебе оберігає!

З любов’ю – твоя донечка Лєра.

З нагоди 45-річчя та Дня Святого Миколая сердечно та щиро вітаємо дорогу нашим серцям людину – доброго, турботливого чоловіка, батька, брата, дядечка, зятя Миколу Дмитровича МАКСИМЦЯ (16.12) із Бирлівки.

Із гарною датою щиро вітаємо, Добра, довголіття, удачі бажаємо.

Хай скрізь буде лад: на роботі, в сім’ї, І радість на серці, і хліб на столі.

Хай легко працюється, гарно живеться, Все множиться, вміється та удається.

Хай Бог милосердний з високого неба Дарує тобі усе, чого треба, А Матінка Божа – цариця свята – Дарує щасливі і довгі літа!

З любов’ю та повагою – дружина Лєна, дочка Свєта, сестра Тамара із чоловіком Віталієм та сином Колею, теща Настася і дядько Петро.

Найтепліші слова вітань і побажань шлемо з нагоди ювілею завучу Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, шановній колезі, професіоналу своєї справи, добрій, щедрій людині Світлані Олександрівні ЧАБАН (23.12).

Нехай цвітуть під небом голубим Яскраві хлібнії літа.

А тиха радість – чиста і висока – Щоденно хай до хати заверта!

Хай доля дарує тільки щастя, Міцне здоров'я, море благ земних!

А щедрі дні, мов рушники квітчасті, Нехай ще довго стеляться до ніг!

З повагою та шаною – колеги-друзі.

Дорогу нам людину – турботливу дочку, дружину, лагідну, люблячу матусю, бабусю, шановну сваху Валентину Миколаївну ЗАМОРСЬКУ (15.12) із Бершаді щиросердно вітаємо з ювілеєм.

Люба матусю, бабусенько мила, Спасибі велике, що ти нас зростила.

Що ти нас любила, усім помагала, Молилась за нас, добра нам бажала.

Спасибі за ласку, за руки умілі, Що вмієш підтримати словом і ділом, Що в рідному домі надійно та щиро, Живи нам на радість у щасті та мирі.

Хай Бог милосердний з високого неба Дарує усе, чого тобі треба, А Матінка Божа – цариця свята – Дарує щасливі і довгі літа!

З любов'ю та повагою – мама, чоловік, діти, онуки Оксана і Богдан та свати з Мурманська.

Сьогодні і щодня найкращі побажання радості, добра, благополуччя надсилаємо нашому найріднішому і найдорожчому у світі батьку та дідусю Миколі Івановичу САРАНЮКУ із Баланівки, який 19 грудня зустрічатиме свій ювілей.

Тату рідний, любий наш дідусю, Ви в нас є – і милий нам цей світ.

Хай Вам смуток не спаде на думку, Ви живіть на радість нам сто літ.

Хай ніколи не болять Вам руки, Старість хай обходить повсякчас, Тільки радість хай приносять внуки, І всі люди поважають Вас!

З любов'ю, вдячністю та повагою – діти й онуки.

Сповнений щирої любові, добра та сонця, день народження завітає 23 грудня до оселі нашого дорогого, турботливого, найкращого у світі сина, чоловіка, батька Анатолія Леонідовича ОРЛИКА із Бершаді.

Сердечно вітаємо його.

З роси і з води на добру сотню літ Людського щастя, благ земних по вінця, Здоров’я шлем міцного, як граніт, Щоб теплих весен сонячні промінця Будили в серці ніжні почуття.

Щоб не торкалась скронь зими пороша, Щоб ти пройшов через усе життя Таким, як є, коханим і хорошим!

З любов'ю і повагою – батько Льоня, мама Катя, дружина Наташа, синочок Іллюшка, дочка Лізка.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
6 фото   
<b>Еко-музичний благодійний фестиваль «SKYLINE»</b><br />15 та 16 липня острів Анталька с. Флорино перетворився на зону стильної музики і відпочинку під відкритим небом. Адже...
4 фото   
<b>У концертній залі «Райдуга» з нагоди 22-ої річниці Незалежності України</b><br />22 серпня у концертній залі «Райдуга» з нагоди 22-ої річниці Незалежності України голова облдержадміністрації Іван...
2 фото   
<b>Квіти</b><br />
4 фото   
<b>Міжнародний турнір</b><br />Завдячуючи триразовому чемпіону світу, заслуженому майстру спорту А.В. Телятникову, який у Ставках створив чудову...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Хмарівка
Шевчук Пантелеймон Якович (1922) 1922 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Сержант. Загинув 00.07.44.

З історії Бершаді
Возз'єднання Правобережної України з Росією було прогресивним явищем в житті українського народу. Це помітно позначилось і на розвитку Бершаді, яка стала центром одноіменного округу Брацлавського намісництва. В 1797 році за новим поділом Бершадь — повітове місто Подільської губернії, а з 1804 року — містечко Ольгопільського повіту. Вже на початку XIX ст, існували бершадські суконна... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення