Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається3Не подобається
  • 10 Серпня 2010 р

Спасибі, матусю, за ночі безсонні, за лагідність серця і мудрість буття, за те, що в щасливу і скрутну годину ми можемо серцем схилитися до Вас. Хай Бог Вас оберігає ще многії літа.

Колектив, профком ЗАТ «Бершадський пивокомбінат» сердечно вітають з днем народження голову правління підприємства Олександра В’ячеславовича ГЕРАСИМЕНКА (6.08) Прийміть наші щирі побажання міцного здоров’я та великого людського щастя, життєвих сил, родинного тепла.
Бажаємо Вам, шановний Олександре В’ячеславовичу, життєвих сил, родинного тепла, наснаги, довголіття, добробуту і достатку. Будьте міцні й веселі, бадьорі та дужі, багаті та щедрі, як наша подільська земля. Хай щастить Вам на добрі справи, на вірних друзів, на приємні зустрічі, привітне слово, щиру любов. Нехай Ваша зоря провідниця завжди веде Вас у житті дорогою сонця, миру та добра.

Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №8 щиро вітають з днями народжень начальників відділень зв’язку – Тетяну Степанівну ЄРМОЛЕНКО (6.08) з Баланівки, Олену Іванівну БАРАБАШ (6.08) з Яланця, Людмилу Петрівну ОНІЩУК (7.08) з В. Киріївки, листонош – Тетяну Іванівну ПОЛІЩУК (7.08) з Маньківки, Варвару Іванівну МАСНЮК (8.08) з Баланівки, Валентину Миколаївну БОЙКО (10.08) з П’ятківки.
Прийміть вітання найщиріші наші І побажання в цей святковий день.
Щоб від життя ви мали лиш удачі, Повагу й шану – від людей.

Шлемо найкращі, найтепліші слова вітань з нагоди 60-літнього ювілею нашому дорогому, турботливому, доброму чоловіку, батьку, дідусю, свату Василю Михайловичу ГОРБЕНКУ (10.08) з В. Киріївки.
Наш славний і рідний, найкращий у світі, З тобою нам завжди затишно й світло.
Ти гарний господар, батько і дідусь чудовий, Даруєш турботу та море любові.
Спасибі за ласку, за руки умілі, Що вмієш підтримати словом і ділом, Що в рідному домі надійно та щиро.
Живи нам на радість у щасті та мирі.
Хай Бог посилає здоров'я та сили – У дружній родині усі ми щасливі.
З любов’ю і шаною дружина, дочки Альона, Оксана, Світлана, зяті Ігор, Федя, Василь, онуки Вадим, Катя, Гріша, Андрійко, Людмила, Танюшка, свати.

Нашого любого чоловіка, турботливого батька, дорогого сина, свата Петра Васильовича СУДАЧКА (4.08) з Бершаді сердечно вітаємо із 60-річним ювілеєм Побажати хочем щастя і здоров'я, Щоб здійснились задуми, мрії щоб збулись.
Дім був повен затишку, радості, любові, Щоб бажання й дійсність у одне сплелись.
Хай рушник до щастя доля простеляє, І завжди боронить від усяких бід.
Хай щедра удача всюди зустрічає, І всього найкращого ще на сотню літ.
З любов’ю і шаною дружина Марія, син Анатолій, невістка Тамара, онук Андрійко, мама Фросина Петрівна, свати, вся родина.

Сердечно вітаємо із 55-річчям нашу дорогу сестру, тітоньку, бабусю Марію Григорівну АНТОНЮК (5.08) з Бершаді.
День народження – то зустріч із зорею, Тож завжди будь веселою душею, Зичимо море усміхнених днів, Безхмарного неба, квітучих садів.
Хай успіх з тобою постійно буває, А клопоти всякі оселю минають, Щоб радість на серці, а хліб на столі Завжди осявали твій шлях у житті.
З любов’ю і шаною сестра Ніна, її чоловік Петро, племінниця Таня, онучка Владислава з П’ятківки, сестра Галя, її чоловік Анатолій, племінники Саша, Оксана, Сергій, Алла, онучка Люда з Війтівки.

Днями відсвяткувала свій день народження кума Ірина Павлівна СІРЕНКО з Усті.
Дорогесенька кума Іриночка!!! Ви – прекрасна, чуйна, доброзичлива, Ви – гуманна людина, турбуєтесь за інших. Даруєте своє тепло, добро, завзяття.
Своєю мудрістю та талантом вселяєте в інших стійко, мужньо перемагати всі негаразди цього прекрасного, таємничого, бурхливого сучасного життя. Дай Боже, щоб завжди кували зозулі на зелене жито! Щоб кожен день Вашого життя, Ірочка, оберігав Господь Бог, а також Вашу родину, Вашу домівку.
Низенько вклоняємось – кум Олександр Ніколенко та мама Юля.

Найніжніші та найтепліші слова вітань, що йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди ювілею дорогій, коханій дружині, матусі, бабусі Марії Іванівні НАТОЛОЧНІЙ з Лісничого.
Нехай сьогодні наші привітання У серці вашому залишать добрий слід, Отож прийміть найкращі побажання Здоров’я, щастя на багато літ.
Всю доброту, яка існує в світі, Всю радість, що живе серед людей, Найкращі всі, що до вподоби, квіти Даруємо Вам у цей святковий день.
Нехай завжди Господь у поміч буде, А Мати Божа береже від бід.
Бажаємо Вам здоров’я, щастя, сили, Земної радості й тепла.
З любов’ю і шаною чоловік Василь, дочка Людмила, син Віталій, зять Анатолій, невістка Валя, онуки Злата, Ангеліна, Вадик, мама Галя, свекруха Надя, свекор Арсеній.

Сердечно вітаємо із 35-річчям нашого дорогого, любого, найкращого у світі Олексія Григоровича ДУБІНЧУКА (8.08) з Флорино.
Не хай у те бе все прек рас ним бу де, Щоб квіт ло щас тям все твоє жит тя, Щоб по ва жа ли зав жди те бе лю ди, Й ко хан ня не зга са ло по чут тя.
То бі най кра щі в сві ті по ба жан ня: В дос тат ку і здо ров'ї вік про жить, Не хай здій снять ся всі твої ба жан ня, І хай Гос подь те бе бла гос ло вить.
З любов’ю дружина Альона, донечка Лілія.

Дорогого чоловіка, турботливого батька, лагідного дідуся Василя Антоновича ВОРОНУ з Війтівки (5.08) сердечно вітаємо з 60-річчям.
Дідусю, батьку, любий чоловік, для нас ти найдорожчий в світі!
Хай завжди буде твій безхмарний вік ясним і щедрим, наче сонце в літі.
Хай повняться дні твої радістю й миром, Зоря світанкова не раз ще зійде, Вітаємо рідний, вітаємо милий, вітаємо щиро й сердечно тебе!
Так будь же, рідненький, ти завжди щасливий, Ніколи не хмурся, хоч важко тобі, Бо ти у нас, тату, на світі єдиний, Коли ти смієшся – нам радісно всім.
Ми дякуєм Богу, що ти у нас є, хай силу й здоров'я тобі він дає.
З любов'ю, вдячністю та повагою дружина, діти та онуки.

Шановного друга Наума Мойсейовича ГВІНТЕРА (5.08) з Бершаді сердечно вітаємо з днем народження.
Що задумали Ви – нехай збудеться Всі печалі нехай забудуться, Ваші очі хай радістю світяться, Хай вам люди добрі зустрінуться, Нехай любов і щастя будуть до старості, Ми бажаємо в цей день тільки радості.
З повагою друг Володимир та його дружина Оксана, син Богданчик.

Дорогу дружину, любу матусю, ніжну бабусю Марію Василівну ЛАЗАРЕНКО (2.08) з Чорної Греблі сердечно вітаємо з 55-річчям і шлемо найкращі побажання.
Матусю рідненька, найкраща, єдина. Вас щиро вітає вся наша родина. Всі діти, онуки, рідненька, сьогодні шлють щирий уклін Вам низенький.
Спасибі, матусю, за ночі безсонні, за лагідність серця і мудрість буття, за те, що в щасливу і скрутну годину ми можемо серцем схилитися до Вас. Хай Бог Вас оберігає ще многії літа.
З любов’ю і шаною чоловік, дочки Люда, Лариса, зяті Ігор, Саша, онуки Іра, Віта, Ігорьок.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Вони стануть солдатами</b><br />«Призовники ідуть» &ndash; можна було почути днями то з одного, то з іншого боку центральної вулиці райцентру. І...
48 фото   
<b>ШЛЯХОВА</b><br />
20 фото   
<b>Струтинська Галина Юріївна (Galina Hayes)</b><br />Галина народилася й отримала освіту в колишньому Радянському Союзі. Коли їй було всього 16 років, її батько відіслав...
6 фото   
<b>Історія села</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Устя
Швайдак Пилип Павлович (1913) 1913 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.01.45. Похов. м. Любань, Польща.

З історії Бершаді
Робітники і службовці Бершадського лісгоспу в парку культури та відпочинку своїми силами збудували спортивні майданчики, водну станцію. На колгоспні кошти спорудили стадіон, де відбувалися змагання сільських спортсменів а також перші районні спартакіади. З 1950 року в Бершаді почала працювати спортивна школа на 60 учнів. Спортсмени Бершаді стали ініціаторами створення єдиного сільського... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення