Особливу увагу звернув очільник області на розвиток села та сільськогосподарського виробництва, поліпшення соціального та матеріального становища працюючих і пенсіонерів, створення нових робочих місць, зупинився на ситуації в медицині та освіті.
Спілкуючись із учасниками зустрічі, він запевнив, що комунальні засоби масової інформації цьогоріч отримуватимуть посилену підтримку та сприяння з боку обласної влади, адже 2012 рік оголошено роком підтримки розвитку комунальних засобів масової інформації.
В ході зустрічі було піднято чимало питань, зокрема по співпраці влади і комунальної преси та її фінансуванню, по дотриманню законодавства всіма зацікавленими сторонами в період виборчого процесу, по співпраці з поштовиками тощо.
Новиною стало для журналістів повідомлення Миколи Джиги, що він прийняв рішення балотуватися кандидатом у народні депутати від Вінниччини по одномандатному виборчому окрузі №15.
«Я є радником Президента України. Я повною мірою усвідомлюю ту відповідальність, яка лягає на мої плечі, і готовий лобіювати інтереси Вінниччини в парламенті та нести особисту відповідальність за ті соціально-економічні проекти, які впроваджуються на Вінниччині», – підкреслив Микола Джига.
Павло БАЙДАЛЮК