Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 3 Лютого 2013, 19:07

Районна рада ветеранів війни та праці щиро вітає з 80річним ювілеєм колишнього начальника міжколгоспного відділу капітального будівництва при управлінні сільського господарства у Бершадському районі Андрія Йосиповича ЛУЦИШИНА (31.01) У святковий день прийміть вітання і найкращі побажання здоров'я, щастя та добра, наснаги, добробуту, тепла. І повсякденно, повсякчас хай буде все у Вас гаразд. Хай радість оселиться у Вашому домі, і ліку не буде щасливим рокам. Міцного здоров'я, удачі в усьому ми щиро бажаємо Вам.

   Сердечно вітаємо з 80-річним ювілеєм колишнього начальника міжколгоспного відділу капітального будівництва при управлінні сільського господарства у Бершадському районі Андрія Йосиповича ЛУЦИШИНА Зичимо Вам, шановний Андрію Йосиповичу, міцного здоров'я, радості, добробуту та злагоди в сім'ї. Нехай ще довгі роки супроводжують Вас бадьорість, вірні друзі та людська повага. Щасливого Вам довголіття на радість рідним і близьким.
З шаною та повагою колишні колеги: В.С. Рудь і В.Р.
Римаренко.
   Рада старійшин Бершадського району шле найкращі слова вітань з нагоди дня народження колишньому голові колгоспу с. Бирлівки Антону Федоровичу АНДРЕЙЦОВУ (30.01) Прийміть наші найщиріші вітання з днем народження! Зичимо Вам міцного здоров'я, щастя, довголіття, невичерпної енергії, реалізації Ваших задумів і планів. А родинний затишок нехай допомагає Вам відчувати себе завжди впевненим і щасливим.
   Із золотим весіллям!
31 січня виповнюється 50 років, як стали на весільний рушник наші найкращі, найдорожчі у світі батьки, дідусь і бабуся, шановні свати Едуард Болеславович і Наталія Дементівна ОЛЬШЕВСЬКІ з Бершаді.
Сердечно та щиро вітаємо їх.
Минуло п'ятдесят, як молоді й щасливі Ви свої долі у одну сплели, І, об'єднавшись на життєвій ниві, Ви лебедину вірність зберегли.
Дітей ростили в дружбі і любові, Навчали мудрому і берегли від бід.
Ми вам бажаєм щиро при здоров’ї Прожити в парі ще півсотню літ!
З любов'ю, вдячністю і повагою діти, онуки, свати, сусіди, друзі.
   У гарний зимовий день – 31 січня – наша дорога, лагідна, добра, найкраща у світі дочка, дружина, матуся Вікторія Володимирівна ТРОХИМЕНКО з Джулинки святкує гарний ювілей. Щиро та сердечно вітаємо її.
Хай день чарівний, наче казка, Промінням світла привітає, Дарує гарний настрій, ласку Та піснею життя лунає.
Нехай добробут, щастя й лад У домі лагідно панують, Нехай життя цвіте, мов сад, Приємно друзі хай дивують.
І щирих побажань рясні суцвіття: Добробуту, здоров'я, довголіття, Любові рідних, їх уваги, згоди, Краси душевної, нев’янучої вроди.
Нехай навколо тебе все в цвіту буяє, Душа ж тільки від радості засяє!
З любов'ю та повагою батьки, чоловік, діти і вся родина.
   Ніжну, милу, любу, найкращу у світі онучку, донечку, сестричку Яну Станіславівну МАРТИНОВУ (31.01) з Бершаді сердечно вітаємо з 10-річчям.
Ти для нас, мов сон це, теп ле і лас ка ве, Що да рує ніж ність і прек рас ний світ, Тож прий ми від нас ти всі най кра щі кві ти, Й по ба жан ня щас тя на ба га то літ.
Не хай то бі, Яночко, жит тя бу де світ лим, Хай ро ки лю бис тком па ху чим цві туть, Зем них то бі ра до щів, щас тя до ві ку, Не хай те бе люб лять, ша ну ють і ждуть!
З любов'ю бабуся, дідусь, мама, папа, братик.
   31 січня нашому дорогому, любому племіннику, братику Вадиму Андрійовичу ВДОВИЧЕНКУ з Вовчка виповнюється 17 років. Щиро вітаємо його.
Не хай во лош ка ми цві туть лі та прек рас ні, Не хай здій снять ся ти сячі ба жань, Щоб до ля да ру ва ла тіль ки щас тя, Ні гра ма бід, ні кра пель ки страж дань.
Жит тя хай квіт не, мов виш не вий сад, І ко жен день ус міх не но ра діє, Хай до ля по си лає зо ре пад Здо ров'я, ми ру, ус пі хів, на дії.
З любов'ю тьотя Ніна, дядько Слава, Назар і Яна.
   З нагоди 30-річчя щиро та сердечно вітаємо нашого дорогого, любого, доброго чоловіка, батька, сина, друга Максима Григоровича АТАМАНЕНКА (30.01) з Лугової.
Побажати хочем щастя і здоров'я, Щоб здійснились задуми, мрії щоб збулись, Дім був повен затишку, радості, любові, Щоб бажання й дійсність у одне сплелись.
Хай рушник до щастя доля простеляє І завжди боронить від усяких бід.
Хай тебе удача всюди зустрічає, Будь же ти щасливий добру сотню літ.
З любов’ю дружина, діти, батьки, друзі.
Профспілковий комітет та педагогічний колектив Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро вітають з ювілеєм – 55-річчям – вчителя початкових класів Валентину Петрівну СОПІЛЬНЯК (30.01) Нехай кожна мить буде повна надії!
Нехай пощастить здійснити всі мрії!
Здоров’я, натхнення й духовного росту!
Хай буде в житті усе легко і просто!


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Маєток Ліпковських</b><br />Багатьох жителів цього та навколишніх сіл завжди хвилювала й інтригувала дана тема &ndash; своєю величністю,...
4 фото   
<b>Бершадці обирали Президента</b><br />Три тижні тому на виборах Президента України ніхто з 18 кандидатів на найвищу посаду в державі не отримав більше 50%...
8 фото   
<b>День Незалежності 2007</b><br />
3 фото   
<b>Що не громада – то інша рада</b><br />Такий висновок напрошувався після чергового візиту голови райдержадміністрації О.Ф Снігура і керівників структурних...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Трач Андрій Дмитрович (1903) 1903 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 30.06.44. Похов. м. Унгени, Молдова.

З історії Бершаді
Успішне завершення відбудови та дальшого розвитку народного господарства трудящі Бершаді відзначили новими трудовими досягненнями. Великий обсяг капітальних робіт здійснено на спиртовому заводі, внаслідок чого підприємство перетворилося на комбінат. Крім спирту, тут почали виробляти кормові дріжджі й пиво. Під час реконструкції багато творчої видумки виявили кваліфіковані робітники —... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення