Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 20 Червня 2013, 20:22

Бершадська районна рада та райдержадміністрація щиро вітають з нагоди ювілею секретаря Поташнянської сільської ради Валентину Олексіївну ГРИНИК (11.06). Прийміть наші найщиріші вітання з днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, довголіття, невичерп ної енергії, реалізації Ваших задумів і планів. А родинний затишок нехай допомагає Вам відчути себе завжди впевненою і щасливою.

11 червня наша лагідна, турботлива, добра, найкраща у світі дружина, матуся, бабуся, дочка, невістка, шановна сваха Валентина Олексіївна ГРИНИК із Поташні святкує свій 50-ий день народження. Сердечно та щиро вітаємо її.
Рідна наша! Даруєм тобі від серця найкращі квіти землі, бажаємо негаснучого світла, добра і радості. Нехай доля не пожалкує для тебе тепла, щастя, здоров’я, щоб вистачило сил та енергії здійснити омріяне. Хай у ці дні й у всі прийдешні літа рідні та друзі дарують тобі щирі усмішки і добрі слова.
Що задумала ти – нехай збудеться, Всі печалі нехай забудуться.
Любов і щастя хай будуть до старості, Ми ж бажаєм тобі тільки радості.
За ніжнеє серце, за щиру турботу, За вічне бажання добра нам усім, Ми дякуєм Богу, що ти у нас є, Хай силу, здоров’я тобі Він дає!
З любов’ю та повагою – чоловік, дочка з сім’єю, син, батьки, свати.
Редакція газети «Бершадський край», колектив центру поштового зв’язку №7 шлють найкращі слова вітань з нагоди дня народження начальнику ЦПЗ №7, шановному Леоніду Марковичу БУЧЕКУ (11.06).
Нехай сьогодні наші привітання У серці Вашому залишать добрий слід, Отож прийміть найкращі побажання Здоров’я й щастя на багато літ.
Хай кожен день приносить тільки щастя, Робота – насолоду і наснагу.
Бажаємо постійно відчувати Любов і ласку, шану і повагу.
Колектив магазину «Насіння» сердечно вітає з 55-річчям директора магазину, шановного Івана Григоровича ШЕВЧУКА (7.06) з Бершаді.
Бажаєм щастя, успіхів, здоров’я, Багато днів, наповнених любов’ю.
Гармонії в житті, в сім’ї – достатку, Щоб на роботі все було в порядку.
Щоб нині, завтра і завжди Не знали Ви в житті біди.
Хай буде тепло на душі і ясно, Щоб відчували кожну мить – Життя – прекрасне!
7 червня у нашої найдорожчої у світі людини свято – зустрічає своє 55-річчя дорогий зять, добрий, турботливий чоловік, батько, дідусь, любий брат, дядечко, шановний сват Іван Григорович ШЕВЧУК із Бершаді.
Щиро та сердечно вітаємо його.
Як сонцем весняним тобою зігріті, Даруємо, любий, тобі море квітів, Всі ніжні й найкращі слова, Всю ласку й любов, яка лиш бува.
Прийми, наш рідненький, низенький уклін За те, що в житті – наш надійний заслін, За те, що ти – наша сімейна опора, За те, що з тобою не знаємо горя, За усмішку лагідну, душу просту, За щиру й сердечну твою доброту.
З любов’ю, вдячністю та повагою – батьки, дружина, діти, онуки Максимко і Ванюшка, сестра з сім’єю, свати.
Сердечно вітаємо з 55-річчям нашого дорогого, любого брата, дядечка Івана Григоровича ШЕВЧУКА з Бершаді.
Твій ювілей – це дуже гарне свято, Радіють твої рідні й друзі теж, Хай Бог пошле іще років багато, Здоров’я, щастя, радості без меж.
Нехай добром наповнюється хата, Достатком, щирістю і сонячним теплом, Хай буде вірних друзів в ній багато, Прихильна доля огорта крилом.
А весни будуть світлі, легкокрилі, Не буде втоми хай твоїм рукам, Нехай здійсниться те, що не збулося, І добре серце не підкориться рокам.
Нехай тебе охороняє Мати Божа Від злих людей і усіляких бід, Нехай Господь здоров’я посилає, Прожий у щасті ще багато літ!
З повагою і любов’ю – брати Федір, Олександр, Борис, Василь із сім’ями, сестри Віра, Галя, Дуся, Наташа з сім’ями.
4 червня наша кохана, ніжна дружина, дорога, люба дочка, невісточка, сестра, тітонька Алла Михайлівна ГРЕСЬКО з В. Киріївки зустріла своє 30-річчя, а любому, милому, найдорожчому у світі синочку, онучку, племіннику, братику Ростиславу Михайловичу ГРЕСЬКУ 9 червня виповнюється 4 роки.
Щиро вітаємо їх та бажаємо всього найкращого.
Ми піднімаєм келихи свої За щастя ваше сонцекриле, За здійснення бажань і мрій усіх, За усмішки ваші щирі та милі.
Хай доля дарує вам безмежний світ Добра, любові, здоров’я і натхнення, Щоб ви прожили нам до сотні літ Під Божим і людським благословенням!
З безмежною любов’ю – чоловік і тато Міша, батьки та дідусі Міша, Олексій і бабусі Настя, Катя та вся велика родина.
Сьогодні наш знаний земляк із Березівки Анатолій Миколайович ОВЧАРУК – іменинник.
Отож, шлемо у Дніпропетровськ сонячні вітання і найщиріші побажання доктору технічних наук, професору, академіку, двічі лауреату Державних премій України, який 45 років трудиться у Національній металургійній академії нашої держави. Його ім’я відоме і за кордоном.
Мчать роки, мов сполохані коні, Як багато Ви встигли зробить.
Вже пороша покрила Вам скроні, А життя не стає ні на мить.
З днем народження щиро вітаєм, Зичим щастя, здоров’я, добра.
Усіх благ у Вашому домі, І дожити до років ста!
З повагою, вдячністю і приязню – сім’я П. В. Маніленка з Бершаді.
З нагоди 60-річного ювілею щиро вітаємо нашого доброго, любого, дорогого чоловіка, батька, дідуся, шановного свата Петра Івановича ДОВБУША (8.06) з Бершаді.
Ваш ювілей – не тільки Ваше свято, Радіють Ваші рідні й друзі теж.
Хай Бог пошле іще років багато, Здоров’я, щастя, радості без меж!
Нехай добром наповнюється хата, Достатком, щирістю і сонячним теплом.
Хай буде вірних друзів в ній багато, Прихильна доля огорта крилом.
А літа будуть світлі, легкокрилі, Не буде втоми лагідним рукам.
Нехай здійсниться те, що не збулося, І добре серце не підкориться рокам.
Благословенний будь і Богом, і людьми!
З любов’ю та повагою – дружина Марія, дочка Алла, зять Олександр, онуки Максим, Іванко, свати.
Єдину, рідну, найдорожчу у світі донечку, любу, милу онучку, сестричку Анастасію МАТІЙЧУК (9.06) із Флориного сердечно вітаємо з 15-річчям.
Щиро всі тебе вітаєм З гарним віком молодим.
Нехай Господь обласкає Своїм світлом осяйним.
Нехай літо наворожить Долі гарної в житті, Хай добра тобі намножить На майбутньому путі.
Творчих злетів-високостей, Гарних друзів на всяк день, Хай прийде фортуна в гості І наспівує пісень.
З любов’ю – мама, папа, бабуся Ліда, дідусь Іван та братик Ванюша.
Лагідну, рідненьку, добру і просту, нашу дорогеньку, нашу золоту Катерину Миколаївну СКОРОБРЕХУ (7.06) з Яланця з 50-річчям щиро вітають чоловік Василь, дочка Люда, зять Роман, дочка Наташа, зять Руслан і внук Ростиславчик.
Найдорожча, найкраща матусю, рідненька, В цей день ми вклоняємось дуже низенько За сонечко ясне, за серце прекрасне, За те, що добром зігріваєш ти нас, За те, що в складну і скрутну хвилину Ми можемо всі прихилитись до тебе.
Бажаєм здоров’я багато-багато, Хай щастя і мир залишаються в хаті.
Хай горе обходить завжди стороною, А радість приходить і ллється рікою.
Ми дякуєм Богу, що ти у нас є, Хай силу й здоров’я Господь тобі дає!
7 червня, з нагоди гарного ювілею – 70-річчя, щиро і сердечно вітаємо нашу добру, найдорожчу у світі матусю, бабусю, прабабусю, сестру, тітоньку і сваху Валентину Іванівну МАЛЬСЬКУ з Поташні.
Чи є у світі відлік часу, щоб рахувати материн вік? Нема й не буде! Бо кожен день, прожитий з нею – свято, що діти й внуки пам’ята тимуть повік.
Ви – наша рідненька, наша дорога, любляча матуся, бабуся золота. Ваші теплі руки, мудрії слова нас оберігають від усякого зла.
Ми Вам бажаємо в цей святковий час радості, здоров’я і Господніх ласк! Живіть нам, рідненька, ще довгі роки, і ми щоб Вас бачити завжди могли! Ми просимо в Бога ще років багато в здоров’ї хорошім світанки стрічати. Хай Матір Божа від зла захищає, від горя боронить молитва свята. Христос хай здоров’я посилає на довгі, щасливі й благії літа! Живіть же, матусю, ще років до ста, бо світ цей, рідненька, без Вас – сирота!
З повагою і любов’ю – зять Борис, донька Ангеліна, онуки Коля й Таня, правнучка Софійка, сестра, племінники й свати.
Найніжніші, найтепліші слова вітань і побажань шлемо з нагоди 50-річного ювілею дорогому, доброму, найкращому у світі чоловіку і татку Петру Андрійовичу ПЕЛИХУ (9.06) з В. Киріївки.
Ми тебе, рідненький, раді привітати У ці чудові літні дні, Бо ти для нас найкращий чоловік і тато, Й ріднішого немає на землі.
Бажаємо усмішок, довгого віку, Світлої радості, свята великого, Здійснення мрій, добрих задумів, планів, На друзів, роботу хай завжди таланить.
Нехай тобі сили Господь посилає, Тебе і твій шлях благодать осяває.
З любов’ю та повагою – дружина Наталія, дочка Аня.
Редакція газети «Бершадський край», адміністрація центру поштового зв’язку №7 щиро вітають із днями народження начальників відділень поштового зв’язку – Валентину Петрівну ГЕНЗУР (9.06) із Тирлівки та Оксану Володимирівну ЧОРНЕНЬКУ (11.06) з Яланця.
Побажань багато, привітань багато, Бо хороших друзів маєте в житті, І тому веселе й радісне це свято, І тому хвилини ці – щиро золоті!
Кохану дружину, лагідну, турботливу матусю і бабусю Валентину Петрівну ГЕНЗУР із Тирлівки сердечно вітаємо з гарним ювілеєм та шлемо їй найкращі побажання.
Бажаємо тобі ми щасливої долі, Здоров'я і радості, як квітів у полі, До сотні літ, щоб дожить довелось, Те, що чекалось в житті, щоб збулось.
Спасибі тобі, що живеш на світі, За добреє серце, за очі привітні.
Нехай тобі сили Господь посилає, Тебе і твій шлях благодать осяває.
З любов’ю та вдячністю – чоловік Валерій, діти Олександр, Наталія та Валентин, онуки Іринка та Дімка.
Сердечно вітаємо з 65-річчям дорогого, турботливого, найкращого у світі чоловіка, батька, дідуся Петра Семеновича КОРИТЧУКА (11.06) з Бершаді.
Хай радість поселиться у Вашому домі, І ліку не буде щасливим рокам, Міцного здоров’я, удачі в усьому Ми щиро сьогодні бажаємо Вам.
Хай доля здоров’я пошле Вам й добра, Любов’ю і ласкою хай зігріває.
Ми дякуєм Богу, що ти у нас є, Хай силу й здоров я тобі Він дає.
З любов’ю та повагою – дружина, діти, онуки Віктор, Ярослава, Марійка, Софійка.
З нагоди ювілеїв шлемо сердечні, теплі слова вітань нашим дорогим, любим сестрі та брату, тітоньці та дядечку Валентині Михайлівні ЯРМОЛЮК (4.06) і Валерію Михайловичу РОСОЛИКУ (4.06) з Поташні.
Добрі, ніжні, любі, ріднесенькі наші, щастя вам та здоров’я на довгіOдовгі літа. Найчарівніші квіти землі вам, наші дорогі іменинники. Нехай сузір’я віри, надії, любові посилає вам світлу радість, доля дарує тепло, щастя, здоров’я. Хай серце зігрівають родинний затишок, мир, злагода, підтримка дорогих і люблячих людей.
З повагою і шаною – брати Сергій, Прокіп із сім’ями


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
2 фото   
<b>ПАТ "Вінницяобленерго" повідомляє</b><br />що згідно з Умовами та Правилами здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за...
4 фото   
<b>Пожежники з Моравіци відвідали Баланівку</b><br />На свято Івана Купала в Баланівку приїхали польські друзі з гміни Моравіца Свєнтокшиського воєводства. Вони привезли,...
3 фото   
<b>Згадаймо лікаря Григорія Будкевича...</b><br />24 січня минає 115 років з дня народження заслуженого лікаря УРСР, головного лікаря Бершадської районної лікарні,...
7 фото   
<b>У країні дитячих мрій</b><br />1 червня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей. Саме з нагоди цього дня, відділами та...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бершадь
Ойстрах Белла Яківна (1920) 1920 р., єврейка, службовець. Мобілізована в 1941 р. Ст. сержант. Загинула 06.10.42. Похов. с. Кушино, Краснодарьский кр.

З історії Бершаді
Перемога Великої Жовтневої соціалістичної революції була радісно зустрінута бершадськими трудівниками. В січні 1918 року тут проголосили Радянську владу. Але незабаром до міста вдерлися німецькі окупанти. Окупація та хазяйнування буржуазно-націоналістичних банд важким тягарем лягли на плечі трудящих. Тільки з цукрового заводу було вивезено 50 тис. пудів цукру. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення