Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 18 Січня 2012, 09:00

Колектив майстерської дільниці № 2 с. Михайлівки СО «Бершадські ЕМ» сердечно вітає з 45-річчям водія майстерської дільниці № 2 Івана Петровича ДЕРКАЧА (18.01) У колективі нашім Ви завжди в пошані За щире серце, руки золоті, Вітаєм Вас сьогодні і бажаєм, Щоб все гаразд було у Вас в житті.
Хай щастя поселиться у Вашій оселі, І ліку не буде прекрасним рокам.
Міцного здоров’я, удачі в усьому Ми щиро бажаємо Вам!

   19 січня нашому дорогому, любому, найкращому у світі татусю, чоловіку, сину, онуку Олександру Васильовичу ГОРОБЦЮ з Шумилова виповнюється 30 років. Сердечно вітаємо його.
Хай січень наворожить щасливої долі, Зичим здоров’я міцного й любові.
Хай мир і удача приходять до хати, А дні твої будуть на радість багаті.
Нехай обминають печалі й тривоги, І довгою буде життєва дорога.
Хай щедрий достаток наповнює дім, А злагода й щастя панують у нім!
З любов’ю синочок Сашуня, дружина Катя, тато, мама, дідусь Петя.
   Найніжніші, найтепліші слова, що йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди 50-річного ювілею доброму, турботливому, дорогому сину, чоловіку, батьку, дідусю, зятю, брату, дядьку Івану Борисовичу ГРОДЗЕНКУ (19.01) з В. Киріївки.
В цей день святковий ми тебе вітаємо, Даруєм сонця промені ясні, Даруєм небо голубе, безкрає, І квіти всі, які є на землі.
Нехай живуть у твоєму домі Любов і злагода, й весна, Щоб вся рідня і всі знайомі Завжди казали: гарна ця сім'я.
Наснага і мудрість у серці хай квітнуть, Щоб ювілей зустріти столітній.
З любов’ю мама Франя, дружина Таня, дочки Марина, Юля, зяті Валєра, Саша, онучки Анюта, Сашенька, теща Ніна, тесть Міша, брат Толя з сім’єю.
   Сердечно та щиро вітаємо з 50-річним ювілеєм дорогого, шановного свата Івана Борисовича ГРОДЗЕНКА з В. Киріївки.
У цю прекрасну дату Вам щиро хочем побажати: Здоров’я, у душі горіння, Господнього благословіння.
І оптимізму, й довголіття, І сил дожити до століття.
Щоб радісне слово і пісня чудова Ваші поважні вінчали літа.
Щоб мудрі ці роки – прекрасні, Вам дарували утіху і спокій, І доля всміхалася Вам золота!
З повагою та шаною свати з Флорино.
   На Хрещення Господнє сердечно вітаємо з 90-річчям нашу дорогу, любу матусю, бабусю і прабабусю Варвару Марківну КУЗЬМИК (19.01) з Теофилівки.
Від щирого серця родини всієї Вітаємо дружно ми Вас з ювілеєм.
Усі ми Вас любим і всі поважаєм, Усі ми Вам віку й здоров’я бажаєм.
Спасибі Вам, мамо, за руки робочі, За довгі, нелегкі й недоспані ночі, За те, що зростили, за хліб на столі, Спасибі Вам, мамо, й уклін до землі.
Спасибі Вам, мамо, за щире тепло, За людяність Вашу, за Ваше добро.
Тож зичимо Вам ще чимало прожити, Щоб всіх на сторіччя змогли запросити.
З побажаннями та безмежною вдячністю дочка, зять, два сини, три невістки, вісім онуків з сім’ями і десять правнуків – з них двоє з сім’ями.
Сьогодні святкує гарний ювілей – 55-річчя з дня народження – наша мила, дорога донька, дружина, мати, бабуся, братова, тітонька, сваха, теща і свекруха Любов Іванівна ВЕРБЕЦЬКА з Вовчка, а 20 січня її внучці Софійці виповнюється рік.
Щиро вітаємо їх з днями народжень.
Якби в словах була пророча сила, а в серці чарів полум’я цвіло, то ми б для вас усе зробили, щоб навіть дня сумного не було. Нехай волошками цвітуть яскраві ранки, нехай здійсняться тисячі бажань. Щоб доля дарувала щастя і здоров’я, ні грама бід, ні крапельки страждань.
З повагою мама, чоловік та діти, сім’ї Кукурудзи з Росії, Довбешків з Білої Церкви, Рудів, Вербецьких, Петриків, Красюкових, Романчуків, Шевчуків з Бершаді, Вербецьких з Крушинівки, Кулиничів з Бершаді і Голдашівки та всі рідні.
   19 січня у нашій родині велике свято – свій день народження святкує добрий, турботливий батько, дідусь, шановний сват Іван Іванович ДОВГАНЮК, а лагідній, найкращій у світі матусі, бабусі, свасі Ганні Пантелеймонівні ДОВГАНЮК з Крушинівки виповнюється 60 років. Щиро вітаємо їх.
З роси, з води на добру сотню літ Людського щастя, благ земних по вінця, Здоров'я шлем міцного, мов граніт, Щоб теплих весен сонячні промінця Будили в серці ніжні почуття, Щоб не торкалась скронь зими пороша, Щоб ви пройшли через усе життя Такі, як є – здорові, мудрі і хороші!
З любов’ю і повагою дочки Галя, Віта, зяті Олег, Ігор, онуки Вікторія, Анна, Владислав, свати, тітка Віра, брат Віктор з сім’єю і всі рідні.
   Дорогу, любу дружину, добру, турботливу бабусю Тетяну Григорівну ПІДДУБНЯК (19.01) з Теофилівки щиро і сердечно вітаємо з 50-річчям.
Ми піднімаєм келихи свої За щастя Ваше сонцекриле, За здійснення бажань і мрій усіх, За усмішку Вашу щиру і милу.
Хай доля дарує Вам безмежний світ Добра, любові, здоров'я і натхнення, Щоб Ви прожили нам до сотні літ Під Божим і людським благословенням!
З любов’ю і повагою чоловік Федір, онучка Віолетта, Ваня та Альона.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
5 фото   
<b>13 квітня – День посадки лісу</b><br />13 квітня 2013 року у районі проведено загальнообласну екологічну акцію «День посадки лісу», у якій взяли участь...
3 фото   
<b>КОШАРИНЦІ</b><br />
4 фото   
<b>З вінниці – по Європі</b><br />Пропозиція взяти участь у конкурсі на поїздку до Франції та Швейцарії під час презентації там в Страсбурзі та Берні...
2 фото   
<b>Годованець Ганна Дмитрівна</b><br />Мандрик-Годованець Ганна Дмитрівна Народилася 21 травня 1926 року в сімї селянина в с. Романівці. Батьки займалися...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Демчук Дмитро Ксенофонтович (1919) 1919 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1941 р.

З історії Бершаді
Характерною є історія заводу металовиробів, у якій немов відбито шлях розвитку економіки міста. Перед революцією в заштатному містечку існувало понад двісті дрібних майстерень, продукція яких реалізовувалась через подібні ж дрібні крамнички. В радянський час ремісники об'єдналися в артілі, які в роки семирічки переросли в сучасний завод металовиробів. У 1971 році асортимент підприємства... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення