Fridge magnet wooden gears

Вiiтаємо!

  • Подобається0Не подобається
  • 8 Березня 2012, 13:44

Дорогі, милі жінки Бершадщини!

Рада сільгоспвиробників району щиро вітає вас із чудовим весняним святом – 8 Березня!

Зичимо здоров’я, благополуччя і радості, терпіння і ніжності, працьовитості і доброти. Бажаємо вам спокою, миру в родині, щоб щастя всміхалось при кожній годині. Тепла і поваги – від добрих людей, любові й щедрот – від рідних дітей!

Дорогі, любі трудівниці та ветерани СТОВ «Лан», милі чарівні жінки Маньківської територіальної громади!
Дирекція товариства та виконком Маньківської сільської ради сердечно вітають вас із святом весни, материнства та любові.
Бажаємо вам жіночого щастя, міцного здоров’я, сімейної злагоди. Нехай кожен день буде сонячним і радісним, а довкола вас будуть любов і гармонія.
Хай у ваших оселях завжди панують мир і добробут.
Дорогі, чарівні трудівниці та ветерани ТОВ «Агрофірма «Джулинка» сіл Джулинки та Берізок-Бершадських!
Прийміть найкращі вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня.
Хай життєвий шлях кожної жінки, матері, дружини, коханої буде щедро осяяний сонцем любові, а серце зігріте ласкою, турботою та увагою рідних. Прийміть низький уклін та щиру вдячність за материнську мудрість, самовідданість, ніжність і чуйність.
Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «Джулинка».
Дирекція та профспілковий комітет ТОВ «Прогрес» сердечно вітають із святом весни – 8 Березня – всіх чарівних, милих жінок-трудівниць с. Серединки.
Низький уклін і величезне спасибі за щедрість і красу душі, ніжність і любов. Бажаємо вам міцного здоров’я, постійної уваги з боку чоловіків, спокою, благополуччя, щастя в родинах. Хай кожен ранок посміхається до вас сонечком і квітами!
Милі, чарівні жінки Осіївки, М. Киріївки, селища Партизанське!
Вітаємо вас із весняним святом – Міжнародним жіночим днем!
Хай життя ваше буде сповнене радістю, миром, освячене любов’ю, а кожен день посилає зорепад успіхів, надії. Благословляються нехай всі ваші добрі справи, хай вогнище домашнє ясно сяє, хай береже Господь від зради, ока злого, і криниця щастя не мине нікого!
Дирекція, профком ТОВ «Осіївське».
Хай мир, злагода, спокій і справжнє жіноче щастя назавжди запанують у ваших домівках, дорогі наші прекрасні трудівниці та ветерани праці СТОВ Удич» с. М’якоходу. Нехай весняне свято – 8 Березня – обдарує вас здоров’ям, щастям і вічною молодістю. Нехай вам, любі, лагідно й ніжно сонце всміхається, і вітер весняний торкнеться лиця. Хай лиш хороше в житті зустрічається, а миру і щастю не буде кінця!
Дирекція, профком СТОВ «Удич».
Долі ясної, діток веселих і щастя повнісіньку хату дирекція ПП «Промтехагросервіс» щиро бажає кожній трудівниці підприємства та усім прекрасним жінкам с. Кошаринець.
Нелегка доля випала для жінки: ростити хліб, дітей своїх ростити. Нехай же радість захлюпоче дзвінко, хай стане легше вам в цім світі жити. Нехай сини ростуть дубочками у хаті, а донечки – берізками здіймуться. Здорові будьте й на добро багаті, тепло і ласка в серці хай озвуться!
Дорогих, любих трудівниць і пайовиків СТОВ «Нива» с. Сумівки дирекція товариства сердечно вітає з Міжнародним жіночим днем.
Хай вам живеться у щасті й любові, щоб завжди ви були багаті й здорові. Хай сонечко вам посилає тепло, щоб квітнула доля і щастя було. Щоб мали добро і достаток у хаті, щоб літ накувала зозуля багато.
Даруємо квіти, веселих пісень, щоб радістю повнився кожен ваш день!
Любі, милі, прекрасні жінки Голдашівки!
Кожного року весна відкривається Міжнародним жіночим днем – 8 Березня, яке ніколи не втрачає своєї ніжності та чистоти, бо за ним стоять наші матері, кохані, сестри, донечки. Хай ніколи не змовкає у ваших душах дзвінка нота молодості, поруч з вами завжди крокують Любов, Краса, Успіх, а доля береже від усіляких негараздів. Зі святом вас!
Олександр СЛОТА, директор ФГ «Каріна».
ФГ «Фермерпродуктсервіс» щиро вітає всіх прекрасних жінок сіл Михайлівки та Голдашівки зі святом 8 Березня.
Зичимо вам у цей святковий весняний день щасливої життєвої дороги, щоб її верстви були довгими, дні – сонцесяйними, ночі – зоряними, перехрестя – щедрими. Нехай усі негаразди залишаться у минулому, а попереду будуть прекрасний світ, мирне небо і тільки сонячні дні.
Щиро вітаємо з Міжнародним жіночим днем незрівнянних, прекрасних жінок Кидрасівки!
Бажаємо, щоб у кожній вашій родині були хліб і до хліба, щоб діти та онуки виростали добрими, слухняними, щасливими. Міцного вам здоров’я, добробуту. Нехай любов незгасно світить, хай сонце радісно сія, для вас – усі найкращі квіти та найласкавіші слова!
Виконком Кидрасівської сільської ради.
Дорогі, любі матері, дружини, донечки П’ятківки та Глинського!
Прийміть найкращі слова вітань з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою-берегинею роду людського. Хай щастя поселиться у вашій хатині, хай діти сміються у вашій родині! Хай голуб голубку кохає й цінує, повага і спокій усюди панують!
Леонід СВИСТУН, П’ятківський сільський голова.
Миру вам, сімейного благополуччя, радісних світанків і міцного здоров’я, дорогі любі жінки с. В.Киріївки!
Прийміть найсердечніші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня. Хай свято весни і оновлення щедро благословить вас щастям, добром, здоров’ям і благополуччям. Будьте коханими і вродливими, живіть у злагоді та взаємоповазі.
Виконком Великокиріївської сільської ради.
Вiiтаємо!!
Виконавчий комітет Джулинської сільської ради шле найкращі вітання та побажання з нагоди чудового свята – 8 Березня – всім прекрасним, лагідним жінкам Джулинки і Берізок-Бершадських.
Хай ваші руки і серця не знають утоми, з обличь не сходять ласкаві та лагідні посмішки. Нехай Господь оберігає вас і ваші родини в будні та в свята. Зичимо, щоб нинішнє свято, як сонце в зеніті, зігрівало вас щастям і радістю!
Милі, любі жінки сіл Шляхової, Теофилівки, Завітного!
Сердечно вітаю вас із святом весни!
Жінка – це втілення всього доброго і найкращого на землі. Саме ви творите найважливіше і найвеличніше – утверджуєте у нашому житті мир, злагоду, милосердя, людяність і кохання. Тож бажаю вам завжди гарного настрою, весняної молодості, неповторної чарівності, міцного здоров’я, щастя на довгі роки.
Від імені виконавчого комітету Микола МАКАРЧУК, Шляхівський сільський голова.
Добрих, чуйних, ніжних, працелюбних жінок Бирлівської територіальної громади сердечно вітаємо із святом весни – 8 Березня.
Бажаємо вам нев’янучої краси, міцного здоров’я, щирого кохання. Хай перші весняні промені принесуть вам і вашим родинам благополуччя, надію. Радості вам, усмішок і гарного настрою!
Виконком Бирлівської сільської ради.
Хай у гарне березневе свято до вас прийдуть радість, щастя і надія, милі, добрі, найкращі у світі жительки Баланівки! Нехай достаток, стрімка удача і здійснення мрій стануть вашими постійними супутниками на життєвій стежині.
Так яскраво сонце засвітило, все навколо тюльпанами ожило! Щоби щастям й добром доля щедро вас нагородила!
Виконком Баланівської сільської ради.
Милі, кохані та дорогі дружини, матері, доньки с. Флорино!
Щиро вітаємо вас із святом весни, краси, квітів, надії – 8 Березня!
Щоб доля була, як пісня, як даль веселкова, щоб сонце вас гріло, щоб небо синіло. Щоб радість ви мали від сина, від доні, щоб світ колисали ніжні долоні. Щоб наша ненька-Україна міцніла, а в сім’ях оселилися добро, достаток і щастя.
Виконком і депутатський корпус Флоринської сільської ради.
Дорогі, любі матері, дружини, сестри, доньки Сумівки!
Від усієї душі вітаю вас із Міжнародним жіночим днем!
Ви віддаєте ближнім усе найкраще, чим наділив людину Всевишній: тепло сердець і душевну ніжність, природну щирість і життейську мудрість, беззастережну відданість і любов. Радості і здоров’я вам, любі наші!
Олександр ЛОБОДОВСЬКИЙ, Сумівський сільський голова.
Найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня виконавчий комітет Лісниченської сільської ради шле дорогим, любим жінкам Лісничого та Вовчка.
Хай наймилішим, чарівним, коханим в серцях крилато радість розквіта. Краса й снага ніколи не зів’януть, рясним добром наповняться літа. Будьте завжди щасливі та здорові, веселі та душею молоді.
Хай квіти миру, ніжності, любові наповнюють серця!
Милі та чарівні берегині сімейного вогнища Михайлівки та Романівки!
Прийміть найкращі слова вітань з нагоди свята 8 Березня.
Бажаємо вам здоров’я, родинного тепла, щастя, добробуту, здійснення всіх найщиріших сподівань.
Нехай кожен день приносить вам радість і впевненість у майбутньому. Хай доля дарує незгасиме нат хнення у житті, а чоловіки – любов і квіти!
Виконком Михайлівської сільської ради.
Виконавчий комітет Голдашівської сільської ради щиро вітає всіх милих, чарівних жінок територіальної громади з Міжнародним жіночим днем.
Бажаємо світла ранкового, радості в хату, друзів багато не тільки у свято, цвіту над світом, плоду на вітах, щастя, здоров’я на многії літа! Хай пісня дзвінка виграє на вустах, хай смутку ніколи не буде в очах! Хай будуть з вами настрій і сила, і доля щаслива!
Виконком Тирлівської сільської ради з нагоди Міжнародного жіночого дня щиро вітає із святом весни дорогих, чарівних, найкращих у світі жінок територіальної громади.
Зичимо вам любові та поваги, доброго здоров’я, щастя, гарного настрою. Нехай радість осяває кожен ваш крок, хай завжди для вас будуть найкращі квіти, найтепліші слова шани і вдячності!
Дорогі і прекрасні жінки Чернятки та Хмарівки!
Виконком Чернятської сільської ради та дирекція ТОВ «Надбужжя-плюс» щиро вітають вас із весняним святом – Міжнародним жіночим днем.
Нехай воно несе у кожну домівку радість та тепло, достаток і завзяття, наснаги щедрої багаття, веселі промені весни і посмішок букет рясний. Хай доля вам приносить щастя!
Дорогі і любі жінки М’якоходу, Чорної Греблі, Раківки!
Виконавчий комітет М’якохідської сільської ради шле вам найкращі вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня.
Милі, на проліски схожі, ніжні мами, подруги, жінки!
Хай вам весни приходять погожі, а під ноги рясніють квітки. Наберіться терпіння і сили, а від березня – чистих надій. Зі святом вас, дорогі і красиві, і здоров’я, і сонячних мрій!
Шановні жінки с.Поташні!
Від імені виконавчого комітету Поташнянської сільської ради щиро вітаю вас із найпрекраснішим святом весни – жіночим днем 8 Березня.
Бажаю вам міцного здоров’я, весняного настрою, оптимізму, віри в краще майбутнє, добробуту, сімейного затишку, досягнень у реалізації всіх планів.
Данило КОЦЮБА, Поташнянський сільський голова.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Журналісти «Бершадського краю» за роботою</b><br />Перед тим, як читач районки ознайомиться з матеріалами, підготовленими її журналістами, кожен з нас повинен побувати...
4 фото   
<b>Автопробіг у Бершаді</b><br />6 травня ТСОУ з нагоди 66-ї річниці Великої Перемоги та 20 &ndash; річниці вищеназваної організації проходив...
6 фото   
<b>Народні гуляння з нагоди 20-ї річниці незалежності України</b><br />23 серпня&nbsp; о 15 годині&nbsp;&nbsp; з нагоди 20-ї річниці незалежності України&nbsp; на центральній площі міста...
3 фото   
<b>Ювілейне свято молодої держави відзначила Бершадщина</b><br />Наша держава відзначила важливу, знаменну дату в багатовіковій історії народу &ndash; двадцяту річницю проголошення...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Білінський Володимир Федорович (1914) 1914 р., українець, селянин. Мобілізований в 1942 р. Корткероським РВК. Ст. сержант. Загинув 00.08.44. Похов. с. Потера, Латвія.

З історії Бершаді
Відновлені органи Радянської влади приділяли велику увагу нормалізації життя та налагодженню роботи установ міста. Були вжиті заходи, спрямовані на поліпшення санітарного стану міста і громадського харчування. Розроблено план відбудови промислових об'єктів, набору та відправки робочої сили на відродження шахт Донбасу. Силами місцевих лікарів у Бершаді для поранених солдатів і офіцерів... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вiiтаємо! - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення