Fridge magnet wooden gears

Знай наших

 Непідробний патріотизм

Непідробний патріотизм

14 Жовтня 2014, 10:00

Одного вересневого суботнього вечора жителі вулиці Черняховського зібралися біля будинків №33-34 на концерт, який самостійно організували діти з цієї вулиці. Відпочиваючи ввечері, підлітки не тільки займаються своїми звичними справами, а й переймаються тривожними подіями, які відбуваються в Україні. Тому вирішили провести благодійний концерт зі збору коштів для бійців АТО. Заздалегідь продумали... читати далі ...»

На знімку: начальник сектору дільничних інспекторів, майор міліції В’ячеслав Поліщук і Дмитро Павлович та Ольга Никифорівна Гончаруки. Священний обов'язок - Вітчизну захищати

Священний обов'язок - Вітчизну захищати

11 Жовтня 2014, 10:00

Нині кілька працівників райвідділу міліції – старший дільничний інспектор Олександр Когут, дільничні інспектори Павло Гончарук, Валерій Гаврилишин та Віталій Кущинський – задіяні в АТО. Вони – добровольці, вірні присязі, віддані народу України. Начальник сектору дільничних інспекторів райвідділу, майор міліції В’ячеслав Поліщук, який також проходив добровольцем службу в зоні АТО, зустрівся з... читати далі ...»


 ... І знову в бій!

... І знову в бій!

29 Вересня 2014, 09:00 / Шляхова

Війна... Що є страшніше за це слово? Все менше і менше залишається людей, які пам'ятають жахіття другої світової. І ніхто не міг навіть подумати, що такі випробування ляжуть і на плечі сучасного покоління. Вся Україна стала на захист своєї землі. От і наш односельчанин, водій швидкої допомоги Шляхової Костянтин Кочерган, беручи участь в АТО, був поранений у бою. Після лікування в шпиталі, його... читати далі ...»

На знімку: Олександр Гончарук проводить інструктаж наряду перед чергуванням. Фото автора. Вони першими приходять на допомогу

Вони першими приходять на допомогу


В Україні щороку 17 вересня відзначається День рятівника. Це професійне свято людей, які готові щомиті ризикувати власним життям, рятуючи інших від природних чи техногенних катастроф. Напередодні свята ми поспілкувалися з начальником Бершадського районного сектору управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області підполковником служби цивільного захисту... читати далі ...»

На знімку: Микола Денисович Дімнич. Робив для себе, а вийшло для всіх

Робив для себе, а вийшло для всіх

11 Вересня 2014, 09:00

У якому стані тепер автошляхи, і переповідати не варто. Через ями на проїжджій частині передчасно виходять з ладу не тільки автомобілі і все, що рухається по дорогах, а навіть руйнуються найближчі хати. Бо коли у таку дорожну пастку потрапляє багатотонна фура, власники у прилеглих будівлях почуваються, ніби під час землетрусу. В тому числі і по вулиці 50-річчя Жовтня у районному центрі. Поки... читати далі ...»

На знімку: дільничні інспектори міліції райвідділу – майор міліції Павло Дмитрович ГОНЧАРУК, майор міліції Олександр Миколайович КОГУТ, капітан міліції Валерій Михайлович ГАВРИЛИШЕН та капітан міліції Віталій Леонідович КУЩИНСЬКИЙ. Бершадські правоохоронці відправилися в зону бойових дій

Бершадські правоохоронці відправилися в зону бойових дій

11 Вересня 2014, 09:00

Черговий зведений загін вінницької міліції відправився на Схід захищати Україну. Вони змінять своїх колег, які місяць перебувають в зоні бойових дій. Цього разу до зведеного загону потрапили чотири добровольці з числа бершадських правоохоронців. Ними стали дільничні інспектори міліції райвідділу – майор міліції Павло Дмитрович ГОНЧАРУК, майор міліції Олександр Миколайович КОГУТ, капітан міліції... читати далі ...»

На знімку: Віталій Пригода Служба в зоні небезпеки: вінницькі міліціонери на Сході відновлюють правопорядок, затримують сепаратистів та кримінальних елементів.

Служба в зоні небезпеки: вінницькі міліціонери на Сході відновлюють правопорядок, затримують сепаратистів та кримінальних елементів.

3 Вересня 2014, 09:00 / Бершадь

Звільнені від терористів міста на Сході України продовжують залишатися «гарячими точками». Через цю територію намагаються «просочитися» диверсанти та інші кримінальні елементи, рятуючись втечею з зони бойових дій. Є й такі, хто хоче повернути розбудову мирного життя на звільнених територіях в пекло терору, паніки і хаосу. Тож правоохоронці, які несуть тут службу, щодня, крок за кроком... читати далі ...»

 Сила патріотизму

Сила патріотизму

2 Вересня 2014, 09:00 / Бершадь

Тепер його життя ділиться на дві половини: до подій на Майдані та після них. А між цим – жах довжиною у три місяці... Іван Максимович ТРАЧЕНКО, житель міста Бершаді, за покликом серця ще в листопаді 2013 року поїхав до Києва. Його ніхто не примушував, ніхто не давав кошти на дорогу. Він твердо вірив, що ідеї Майдану втіляться в життя, що справедливість обов’язково переможе, і людям вдасться... читати далі ...»

На знімку зліва направо: кондитер Лідія Сімак і завідуюча цехом Вікторія Христич демонструють свою продукцію. Фото автора. Зміни диктує життя

Зміни диктує життя

2 Вересня 2014, 09:00

Споживче товариство «Калина плюс», яке очолює активний прихильник кооперативної ідеї Раїса Бондар, створене 15 років тому. Нині воно об’єднує два підприємства – кондитерський цех «Кулінарія» і кафе «Поділля». П’ять років тому на Бершадщині проводився всеукраїнський семінарнарада за участю голів правлінь облспоживспілок, на якому Раїса Сергіївна ділилася досвідом роботи. Що змінилося відтоді?... читати далі ...»

 Хлопці налаштовані рішуче

Хлопці налаштовані рішуче

11 Серпня 2014, 09:00 / Флорино

хоч мають недостатньо допомоги від держави, але максимум підтримки від народу. Сьогодні усі бійці, які відстоюють незалежність та суверенітет України на Сході, потребують не тільки додаткового військового спорядження, а й всебічної підтримки держави, а що отримують натомість? Про ситуацію, яка склалася, проблеми, які найбільше турбують, про все, що наболіло, ми поспілкувалися з Дмитром... читати далі ...»

Сторінки:
13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3



Останні новини
Може бути цікаво

www.bershad.ua - Бершадщина - перлина поділля
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення