Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 25 Липня 2011 р

Дирекція ТОВ «Флора», керівники та спеціалісти СФГ «Агро» і ПСП «Тетяна» сердечно вітають з ювілеєм бухгалтера Марію Михайлівну МІСЮРКО (25.07) Прийміть вітання найкращі наші І побажання в цей святковий день, Щоб від життя була завжди лише радість, А ще – любов і шана від людей.
Щоб злагода, мир панували у хаті, Були Ви здорові, достатком багаті.
Хай шлях Ваш буде світлим, А все життя, мов той кришталь – Прекрасним, ніжним, чистим.

Адміністрація, профком, колектив ПрАТ «Бершадський комбінат» шлють найкращі вітання з нагоди ювілею начальнику охорони Анатолію Прокоповичу ІВАНЕНКУ (25.07) Побажань багато, привітань багато, Бо хороших друзів маєте в житті, І тому веселе й радісне це свято, І тому хвилини ці – щиро золоті.
Побажати хочем щастя і здоров'я, Щоб здійснились задуми, мрії щоб збулись.
Хай Вас удача всюди зустрічає, І всього найкращого ще на сотню літ.

22 липня відзначає 55-річчя наша колега, вчителька математики Лариса В’ячеславівна ГАВ’ЮК.
Колектив Джулинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів щиро вітає її з ювілеєм.
Нехай сьогодні наші привітання У серці Вашому залишать добрий слід, Отож прийміть найкращі побажання Здоров’я й щастя на багато літ.
Хай кожен день приносить тільки щастя, Робота – насолоду і наснагу.
Бажаємо постійно відчувати Любов і ласку, шану і повагу.

Сердечні, теплі слова вітань і побажань шлемо з нагоди 70річного ювілею нашому дорогому, турботливому чоловіку, батьку, дідусю, шановному свату Миколі Миколайовичу ВОЙНІЧУ (22.07) з Хмарівки.
Вже сивий туман покриває волосся, Вже діти дорослі, онуки зросли, А серце таке ж молоде залишається й досі, І руки спочинку Ваші не знайдуть.
Про кожного з нас у Вас біль і тривоги, За кожного радість і світлі думки, Здоров'я Вам, дорогенький і любий, І щастя на довгі роки.
З любов’ю і повагою дружина Ніна, син Анатолій, дочка Людмила, невістка Тамара, онуки Юлечка і Вовка, свати з Війтівки та всі рідні.

24 липня нашому милому, любому, найдорожчому у світі синочку, братику, онучку, племіннику, похреснику Назару Сергійовичу ШКУРАТУ з Джулинки виповнюється 10 років. Сердечно вітаємо його.
Дідусева гордість, для бабусі – порада, Росте у родині синочок-розрада.
Десять у липні святкуємо літ, Як ти усміхнувся на весь білий світ.
Здоров’я й добра тобі просим у долі, Удачі в усьому і успіхів в школі, І друзів хороших, здійсняться хай мрії, Для нас ти – відрада, любов і надія.
Тобі, як могли б, прихилили і небо, Щасливим рости – більш нічого не треба!
З любов’ю мама, папа, сестрички Адріанка і Дануся, бабуся Наташа і дідусь Ваня та Жанна, Петя, Настуня, хрещена мама Віка і Юра.

Ніжну, милу, улюблену, найдорожчу у світі донечку, онучку і племінничку Аннушку Віталіївну РУДЬ (22.07) з Бершаді сердечно вітаємо з першим рочком її народження.
Ніжне, миле, дороге, Сонечко-малятко, З першим рочком тебе, Наше янголятко.
Торти, бантики, квітки, Радість, море сміху, Квітни в щастячку й рости, Всім нам на потіху!
Хай Господь тебе оберігає, А Матінка Божа здоров’я посилає!
З любов’ю тато, мама, дідусь Міша і бабуся Люба з Поташні, дідусь Міша і бабуся Рая з Тростянця, тьотя Люда, дядя Вова, сестричка Катюша.

Лагідну, турботливу, найкращу у світі маму, бабусю, любу, дорогу дочку, сестру, тьотю, шановну сваху Надію Костянтинівну ЗАПОРОЩУК (21.07) з Джулинки сердечно та щиро вітаємо з 55-річчям.
Ви наша рідна, ніжна, добра, Спасибі за щедрість й турботу про нас, За руки Ваші, що не знають спочинку, Готові на поміч прийти повсякчас.
За усе, що Ви для нас зробили, За турботу, ласку і привіт.
Хай дарує Вам Всевишній сили І наснагу ще на сотню щасливих літ!
З любов’ю і шаною син Віктор з дружиною Ірою, онучки Олечка, Танюшка, син Петя, мама, сестра з родиною з Берізок-Бершадських та свати з Могильного.
23 липня сьоме літечко зустрічає наше ласкаве сонечко, добра, мила, ніжна дівчинка, найдорожча у світі донечка, сестричка, онучка, племінничка Олечка ЗАПОРОЩУК з Джулинки.
Щиро вітаємо її та бажаємо всього найкращого.
Ти з кожним днем дорослішаєш, доню, І розквітаєш, ніби квітка чарівна.
Нехай же щастя падає тобі в долоні, А на душі завжди буде весна.
І хай майбутня життєва дорога, По якій ще судилось пройти, Буде завжди для тебе щаслива, Повна успіхів, ласки і доброти.
З любов’ю тато, мама, сестричка Танюшка, бабусі Надя, Ліда, дідусь Вася, тьотя Люда, дядько Петя та всі рідні.

Найніжніші, найтепліші слова, що йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди 60-річчя дорогому, турботливому, найкращому у світі чоловіку, батьку, дідусю Михайлу Григоровичу РУДЮ(25.07) з Поташні.
60-річчя – це велична дата, Це мудрість, що з роками шле нам світ, З теплом душі вітаємо ми батька, Ти – наша гордість і родини цвіт.
За тебе долі дякую я – твоя дружина, І за сімейний затишок, і кров.
За те, що Бог послав нам доньку й сина, Ключі від щастя, щирість і любов.
Тобі, дідусю, дякують онучки За лагідність, турботу і тепло.
Бо розуміють: тільки твої мужні руки – Підтримка у житті для них і їх оплот.
Вітаємо тебе ми, батьку, щиро, Із вдячністю даруєм ніжні квіти.
Нехай ідуть роки з добром і миром, З повагою дружина, внучки, діти.
З любов’ю, повагою і вдячністю дружина Люба, син Віталій, дочка Люда, зять Вова, невістка Валя, онучки Катюшка і Аннушка.

25 липня у нашій родині велике свято – 60-річний ювілей відзначає дорогий, любий син, брат, дядько, дідусь Михайло Григорович РУДЬ з Поташні.
Щиро вітаємо його та бажаємо всього найкращого.
Молитвами звертаємось до Бога: Хай благодаті чисте джерело Зійде у долю рідної людини Й прихилить небо янгольським крилом.
Нехай у день прекрасний, ювілейний Збереться рід тісненько за столом, І буде щиро, гарно величати За душу сонячну, сердечну теплоту.
Хай світла радість воцариться в хаті І не минає щастя на віку! З любов’ю та повагою мама та вся велика родина: сім’ї Олійників, Шевчуків, Рудів.

Сердечні, теплі слова вітань шлемо з нагоди 60-річного ювілею шановному Михайлу Григоровичу РУДЮз Поташні та бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку, тепла і достатку, віри і оптимізму.
Поважаємо Вас за Ваш хист у роботі, За Ваші щоденні й невтомні турботи.
За те, що Ви той, за ким легко іти, За те, що готові усім допомогти.
Наділені мудрістю, честю від Бога, Нехай і надалі життєва дорога Висвічує щастям, і радістю, й миром, Добра Вам, здоров’я – від серця і щиро.
Нехай Вам сили Господь посилає, Вас і Ваш шлях благодать осяває.
З повагою сусіди: сім’ї Федора і Галини Мальських, Василя і Наталії Ревуженків, Сергія і Анни Росоликів.

Найніжніші і найтепліші слова вітань шлемо з нагоди 20-річчя нашій дорогій, любій, лагідній донечці, сестричці Ользі Петрівні ТРАЧУК-МИКИТЮК (24.07) з Джулинки.
Лагідна, рідненька, люба і проста, Наша дорогенька, наша золота.
Здоров’я бажаємо багато-багато, Хай радість і мир залишаються в хаті.
Щоб смутку не знала ніколи-ніколи, Добра тобі й щастя ми просимо в долі.
Хай світлою буде життєва дорога, Любов від родини, а ласка – від Бога.
Троянди хай в’януть на сильнім морозі, А ти щоб цвіла і цвіла.
З очей хай ніколи не капають сльози, Щоб завжди весела була.
З повагою і любов’ю тато Петя, мама Валя, брат Віталій та всі рідні з Берізок-Бершадських.
Сердечно вітаємо з ювілеєм дорогу, лагідну, турботливу, найкращу у світі дружину, матусю, бабусю


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Біля автовокзалу</b><br />
3 фото   
<b>Вітаємо переможців конкурсу</b><br />Підбито підсумки конкурсу малюнків на тему «Книга у моєму житті», який тривав у травні 2018 р. під час місячника...
2 фото   
<b>А мав би бути рай...</b><br />Про бригадне село Лугову кажуть, що це райський куточок. З одного боку відмежовує його від Гайворона річка Південний...
4 фото   
<b>У всіх навчальних закладах району пролунав перший дзвінок</b><br />У всіх навчальних закладах району пролунав перший дзвінок, який закликав учнів до школи: кого вперше, а для кого цей...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бершадь
Пустовий Віктор Сергійович (1925) 1925 р., українець, робітник. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 26.04.45. Похов. м. Ніски, Німеччина.

З історії Бершаді
Визволені від фашистської неволі, натхнені перемогами Червоної Армії трудящі енергійно взялись за відбудову народного господарства, за ліквідацію наслідків окупації. На цукровому заводі окупанти зруйнували майстерні, склади, вивезли цінне устаткування, знищили інвентар радгоспу. Величезну шкоду було заподіяно спиртовому заводу, спалено будинки в центрі міста, виведено з ладу водогін. Завдяки... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення