Fridge magnet wooden gears

ПТАХОКОМБІНАТ «БЕРШАДСЬКИЙ»: «ВИСОКУ ЯКІСТЬ ГАРАНТУЄМО!»

  • Подобається4Не подобається
  • 14 Лютого 2007, 18:20

Серед багатих на поживу продуктів, м’ясу належить особлива роль – як головному джерелу повноцінного білка, ряду мінеральних солей, вітамінів та мікроелементів. Зазвичай використовуються різні його види: птиця, телятина, яловичина, баранина. Перевага ж надається молодій курятині, через її м’яку нежирну консистенцію і смак, а також особливо приємний аромат готових страв.
Першими в світі почали вирощувати курей жителі Південно-Східної Азії. В Індії та Персії, наприклад, їх навіть утримували при храмах як священних птахів. Понад півтисячі років тому Колумб завіз новинку до Америки, а звідси – до Європи... З кінця XVII ст. курка стає царицею серед домашньої птиці.
Серйозно зайнявшись розведенням цих птахів, люди цілеспрямовано сформували кілька порід: яєчні, м’ясо-яєчні, м’ясні, бійцівські й декоративні. З м’ясними курми пов’язане й таке поняття, як „бройлер”. Саме слово прийшло до нас з Англії й означає „смажений на вогні”. Років з тридцять назад так стали називати курчат, приготовлених на рожні, а сьогодні – м’ясних, що вирощують на спеціалізованих птахофабриках, у т.ч. і на нашому комбінаті.
В усіх розвинених і цивілізованих країнах куряче м’ясо входить до основного раціону харчування. Така любов – виправдана. Адже якісна курятина дуже цінна для збалансованого харчування людини. Вона перевершує м’ясо інших сільськогосподарських тварин за вмістом протеїну й біологічно повноцінних і легко збалансованих білків. М’ясо курчат-бройлерів містить 22,5% білка, у м’ясі ж інших птахів його трохи менше (індичок – 21,2%, качок – 17%, гусаків – 15%). Ще менше білка у так званому „червоному” м’ясі: яловичині – 18,4%, свинині – 13,8%, баранині 14,5%. Але найважливіше те, що саме білок курятини має 92% необхідних для людини амінокислот (у білку свинини, баранини, яловичини – відповідно 88, 73 й 72%).
До того ж, у курятині міститься велика кількість вітаміну В12 і заліза в легкозасвоюваній формі, а за мінімальним вмістом холестерину курячі грудки (так зване „біле м’ясо”) поступаються тільки рибі.
У делікатесних продуктах багато полінасичених жирних кислот, які не лише легше засвоюються, але й сприяють профілактиці ішемії, інсульту, гіпертонії, склерозу, діабету і хворобі опорно-рухового апарату. Вміст заліза і вітаміна В12 має велике значення при профілактиці анемії (малокрів’я) у малюків. Діти, які споживають страви із курячої грудки, краще ростуть, вони активні, веселі, у них швидше проходить процес пізнавання навколишнього світу, менше хворіють.
Узагалі, куряче м’ясо – одне з найлегших для перетравлення. Однак при цьому слід пам’ятати: обов’язковою умовою є якість того продукту, який ми споживаємо!
Продукція торгової марки „Бершадські кури” випускається відповідно до єдиного стандарту якості. Завдяки тому, що до структури підприємства „Птахокомбінат „Бершадський” входить власний комбікормовий завод, на який надходить зерно, вирощене на своїх полях, спеціалісти господарства контролюють якість продукції на всіх стадіях виробництва і переробки м’яса бройлерів (від якості яєць, закладених в інкубатор, до випуску готової продукції і її реалізації).
Основа смакових і якісних характеристик нашого м’яса – використання поживних кормів. На підставі вивчення новітніх світових розробок у галузі птахівництва й власного багаторічного досвіду фахівці господарства розробили унікальну технологію годівлі птиці: щотижня курочки отримують „нове меню”, в основі якого фуражне зерно власного виробництва й вітаміни, що також необхідні маленьким курчатам для їхнього кращого росту й розвитку. Рецептура корму суворо балансується за вмістом жиру, білка, мінералів і вітамінів. До речі, на відміну від американської практики птахівництва, у годівлі птиці не використовуються (!!!) гормони, стимулятори, геномодифіковані продукти й антибіотики.
Кожний кілограм готової продукції „Птахокомбінату „Бершадський” обов’язково проходить ветеринарний, санітарний контроль. Вона обов’язково супроводжується ветеринарним посвідченням і сертифікатом якості. Саме тому продукція нашого підприємства безпечна для широкого кола споживачів, зокрема для людей з проблемами травлення, дітей, вагітних жінок і жінок, що годують грудьми.
Гарантуємо своїм покупцям стабільно високу якість готової продукції.
Тетяна НАТОЛОЧНА,
начальник комерційного відділу
ВАТ „Птахокомбінат „Бершадський”.

Дивіться також в розділі  В громадах
» 16.06.2018 У день Святого Духа (28 травня) в Березівці урочисто відзначили десятиріччя з часу освячення сільського храму Івана Богослова.
» 16.06.2018 Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідній Війтівці. Погруддя генія літератури та пророка нації виготовляє відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної...
» 16.06.2018 Бершадська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини цього року визнана кращою у районі серед амбулаторій ЗПСМ. Із 2016 року очолює установу мудра жінка, знавець своєї справи, лікар вищої категорії Антоніна Іванівна Колесник. У медицині...
» 16.06.2018 Відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (НЕМД) визнано кращим відділенням Бершадської ОЛІЛ. У більшій його частині проведено ремонти, які ще тривають.
» 16.06.2018 Заради дітей
» 16.06.2018 Краще відділення
» 16.06.2018 Згуртованість, професіоналізм, колегіальність та послідовність – головні критерії діяльності медиків району
» 15.06.2018 Спиртозаводу нема, а спирт виробляється
» 15.06.2018 Переможці 15 обласного конкурсу
» 08.04.2018 Ефективне реагування на надзвичайні ситуації
Всі статті розділу В громадах »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Народна артистка з Бершаді</b><br />У березні нинішнього року в Одесі було відзначено 90-у річницю з дня народження народної артистки, камерної співачки,...
25 фото   
<b>ДЖУЛИНКА</b><br />Вважається, що назва села походить із татарської мови. Це слово &quot;джуя&quot; означає сміливий, хоробрий. Так...
3 фото   
<b>Герб Бершаді</b><br />Герб має форму іспанського щита червоного і срібного кольору. У верхній частині &ndash; перший історичний...
6 фото   
<b>Усе найкраще - дітям!</b><br />У п’ятницю, 26 липня, відбулася нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, міського та...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бершадь
Перфілов Маркс Климович (1921) 1921 р., росіянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.08.41.

З історії Бершаді
У квітні—травні 1920 року в районі Бершаді йшли запеклі бої з бандами Тютюнника. В кінці квітня петлюрівці захопили місто і вчинили жорстоку розправу над радянськими людьми. Частини 45-ї дивізії і, зокрема, кіннотники Г. І. Котовського визволили Бершадь від ворогів. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

ПТАХОКОМБІНАТ «БЕРШАДСЬКИЙ»: «ВИСОКУ ЯКІСТЬ ГАРАНТУЄМО!» - В господарствах і громадах, селах Бершадського району та м. Бершадь - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники