Fridge magnet wooden gears

Вітання тижня

  • Подобається0Не подобається
  • 10 Травня 2011, 18:20


Щиро вітаємо!

З нагоди свята усіх поколінь – Дня Перемоги – адміністрація і профспілковий комітет ДП «Бершадський спиртовий завод» сердечно вітають ветеранів війни та праці, усіх трудівників і ветеранів підприємства та їхні сім’ї.
Хай ця світла дата принесе в кожен дім мир, радість, добро.
Бажаємо усім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щоб щастя, радість і злагода не покидали вас довгі роки життя. Хай серце вічно молодіє, живіть бадьоро сотню літ, і що найкраще маєм, у цей святковий день бажаєм.

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, праці, трудівники, ветерани ПрАТ «Бершадський комбінат»!
Адміністрація, профком підприємства шлють найкращі вітання з нагоди вікопомного свята – 66-ої річниці Великої Перемоги!
Зичимо вам здоров’я, щоб тільки радістю пломенілося ваше життя. Хай у мирі виростають діти й онуки, багатими будуть родини. Нехай разом із весною у ваші домівки приходять спокій, надія і достаток.

Дирекція Бершадської філії ЗАТ «Зернопродукт МХП» сердечно вітає із світлим святом – 66-ю річницею Великої Перемоги ветеранів війни та праці Бершадщини, трудівників товариства, усіх жителів Баланівки, Бирлівки, П’ятківки та Завітного!
У цей день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, добра, радості та оптимізму.

Дирекція та профспілковий комітет СТОВ «Удич» с. М’якоходу сердечно вітають з 9 Травнем шановних ветеранів війни та праці, учасників бойових дій, солдатських вдів, трудівників та ветеранів товариства, усіх жителів М’якохідської територіальної громади.
9 Травня завжди викликає почуття світлої радості та безмежної гордості. Знаючи, якою великою ціною завойовано Перемогу, ми схиляємо голову перед священною пам’яттю загиблих. Бажаємо усім в цей день здоров’я, добра, злагоди та мирного неба над головою.

Синівський уклін та найщиріші слова шани дирекція, профком СТОВ «Нива» шлють дорогим ветеранам війни, праці, учасникам бойових дій, дітям війни, всім працівникам, ветеранам товариства та жителям Сумівки з нагоди радісного свята – Дня Перемоги.
Хай свято прийде до вас щедрим достатком, принесе мир, добро. Хай ніщо не затьмарює нам цвітіння весни, хай врожаються ниви й щасливими родяться діти. Шлях життєвий у кожного хай буде гарний, ясний, щоб за долю свою й свого краю могли ми радіти!

Дорогі ветерани війни і праці, вдови загиблих, всі жителі с. Голдашівки!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Перемоги!
Низький уклін вам, шановні, за ваш вікопомний подвиг, за мужність, за волю до перемоги, за те, що і сьогодні ви залишаєтесь в строю, передаючи свій неоціненний досвід, оптимізм, витримку молодому поколінню. Щасливого вам довголіття, добра, здоров’я і достатку!
Фермерське господарство «Каріна».

Шановні визволителі, ветерани війни і праці, всі жителі сіл Шляхової, Теофилівки та Завітного!
Сердечно вітаю вас із всенародним святом – Днем Перемоги!
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини, бажання бачити її заможною та квітучою. Спасибі вам за мужність, за волю до перемоги. Прийміть від нас любов, ніжність, квіти мирної весни. А ще – здоров’я, щастя та благополуччя.
Від імені виконкому Микола МАКАРЧУК, Шляхівський сільський голова.

9 Травня весь український народ вшановує пам’ять тих, хто в роки Великої Вітчизняної війни врятував світ від фашистської навали.
Виконавчий комітет Баланівської сільської ради шле найкращі вітання ветеранам війни та праці, солдатським вдовам, усім жителям села з нагоди свята героїзму, справедливості та патріотизму. Бажаємо вам здоров’я, довгих літ життя, добра, достатку, успіхів та благополуччя, мирного і чистого неба над Україною.

Щиро вітаємо із вікопомним та світлим днем нашого народу – Днем Перемоги – шановних ветеранів війни, праці, вдів, дітей війни, всіх жителів Бирлівки.
Всім вам і вашим сім’ям сердечно зичимо міцного здоров’я, щастя, здійснення найзаповітніших мрій та задумів! Шістдесят шоста весна переможна дарує радість, розмай і тепло. Хай життя ваше буде заможне, в кожному серці не згасне добро!
Виконком Бирлівської сільської ради.

Шановні ветерани війни і праці, солдатські вдови, діти війни, всі жителі с. Красносілки!
Виконком Красносільської сільської ради щиросердно вітає вас і ваші сім’ї зі святом справедливості та патріотизму – Днем Перемоги.
Хай вікопомне свято квітне у ваших домівках сяйвом усмішок, теплом і добротою, хай у ваших родинах завжди панують любов, злагода, здоров’я і ніколи не затьмариться голубе небо над нашою Україною.

Виконавчий комітет Лісниченської сільської ради сердечно вітає ветеранів Великої Вітчизняної, учасників бойових дій, вдів, всіх жителів сіл Лісничого і Вовчка зі світлим і радісним святом Перемоги.
Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть з нагоди цього святого дня низький уклін і найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. Мирного неба вам і вашим родинам!

З нагоди 66-ої річниці вікопомної Перемоги виконком П’ятківської сільської ради шле щирі вітання шановним ветеранам Великої Вітчизняної війни, праці, дітям війни, всім жителям сіл П’ятківки та Глинського!
Зичимо вам всього найкращого: здоров’я на довгі, щасливі роки, добробуту, радості, мирного неба, віри у кращий завтрашній день. Щороку нам весна дарує свято, яке і радість, і сльози тамує. І звучить воно й нині так багато, що кожне серце відгомін чує.

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, солдатські вдови, діти війни, всі жителі Михайлівки та Романівки!
Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив мужність і незламність характеру.
Виконком Михайлівської сільської ради щиро вітає усіх вас із святом героїзму та бажає здоров’я, довгих років життя, добробуту та благополуччя.

Виконавчий комітет Тирлівської сільської ради з нагоди 66-ї річниці Великої Перемоги сердечно вітає славних ветеранів війни та праці, вдів загиблих односельчан, дітей війни, шановних жителів територіальної громади!
Нехай це свято принесе у ваші домівки мир і злагоду.
Ясне сонце хай у ваші душі світить, І радістю освятиться життя.
Нехай ваша дорога буде ясна.
Прекрасним і щасливим майбуття!

Міська рада ветеранів війни та праці шле найкращі вітання з нагоди дня народження інваліду Великої Вітчизняної війни Василю Федоровичу ДУДНИКУ (10.05) з Бершаді.
Бажаємо Вам, шановний ветеране, міцного здоров’я.
Хай доля дарує лиш сонячний світ, Щастя, миру і натхнення, Щоб Ви прожили ще багато літ Під Божим і людським благословенням!

Колектив ДП «Бершадський лісгосп» сердечно вітає з нагоди 55-річного ювілею економіста по цінах Галину Вацлавівну ДАРМОРОЗ (5.05) Від щирого серця щастя бажаєм, Хай доля здоров'я пошле і добра, Любов'ю і ласкою хай зігрівають Рідні та друзі ще довгі літа.
Хай радість поселиться в рідному домі, І ліку не буде щасливим рокам.
Удачі рясної, щастя без краю, Всього найкращого бажаємо Вам.

Редакція газети «Бершадський край» сердечно вітає з днем народження шановного Якова Оникійовича ЦИМБАЛЮКА (12.05) з Маньківки.
Хай доля дарує Вам щедрого віку, Щоб радість, здоров'я Ви мали без ліку.
Щоб були щасливі, достатком багаті, Печалі та лиха не знали у хаті.
Хай радісно в серці весна процвітає, А Мати Пречиста на крилах тримає.

Із золотими весіллями!

7 травня виповнюється 50 років, як стали на весільний рушник наші добрі, любі, найдорожчі у світі батьки, дідусь і бабуся, прадідусь і прабабуся Іван Антонович і Марія Павлівна ВОЙТЕНКИ з Голдашівки.
Ми Вас, рідненькі, раді привітати У ці чудові весняні дні, Бо Ви для нас єдині мама й тато, І кращих вже немає на землі.
За ніжнеє серце, за щиру турботу, За вічне бажання добра нам усім, Вам, наші рідні, низький наш уклін!
Будьте, наші любі, завжди щасливі, Здоров'я міцного зичимо Вам.
Хай Господь дарує надію й тепло На многії літа, на щастя й добро!
З любов’ю та повагою діти, онуки, правнук.

Щиро вітаємо з 50-річчям подружнього життя дорогих наших рідних, найкращих у світі батьків, дідуся і бабусю Івана Гавриловича та Ніну Аніфатівну СМЕТАНСЬКИХ (7.05) з Поташні.
Минуло п'ятдесят, як молоді й щасливі, Ви свої долі в одну сплели, І, об'єднавшись на життєвій ниві, Ви лебедину вірність зберегли.
Дітей ростили в дружбі і любові, Навчали мудрому і берегли від бід.
Ми Вам бажаємо щиро при здоров’ї Прожити в парі ще півсотні літ.
Спасибі хочемо сказати за Вашу ласку та тепло, За мамину науку, за татове добро.
За руки робочі, за хліб на столі, Спасибі Вам, рідні, й уклін до землі!
Ми дякуємо Богу, що Ви у нас є, Хай силу й здоров’я Господь Вам дає!
З повагою, вдячністю та любов’ю син Леонід, невістка Світлана, дочка Анастасія, зять Олександр, онуки Марина, Максим, Павло, Аня, Антоній, Вадим.

Із рубіновим весіллям!

З нагоди 40-річчя подружнього життя шлемо найкращі, найтепліші слова вітань і побажань нашим дорогим, добрим, турботливим батькам, дідусю та бабусі Івану Васильовичу і Марії Іванівні КАРАТНЮКАМ (2.05) з Війтівки.
Летять роки, як лебеді у вирій, Життя іде, його не зупинить.
Прийміть вітання наші щирі, Ще до ста років зичимо прожить.
Хай будуть поруч віра і надія, Як два крила, що впасти не дадуть.
І сам Господь по милості наділить Ще довгих літ, щасливу світлу путь!
З повагою, любов’ю та вдячністю діти Таня, Саша, Галя, Вітя, Юля, онуки Вова, Вітуся, Міша, Тонечка.

Із срібним весіллям!

У наших дорогих, любих, найкращих Олени Петрівни і Анатолія Григоровича МОРУСІВ із Флорино визначна подія – 11 травня вони святкують 25-річчя подружнього життя. Сердечно вітаємо їх і шлемо найкращі побажання.
У вас сьогодні славна дата і линуть привітання звідусіль. Хай радістю й добром рясніє ваша хата, і завжди в ній хай будуть хліб і сіль.
А ще – благополуччя, добра і щастя, і успіхів в усьому з року в рік. Все, що задумали зробити, нехай вдасться, і довгим буде ваш прекрасний вік. Життя хай квітне, мов вишневий сад, і кожен день усміхнено радіє, а доля посилає зорепад здоров’я, миру, любові і надії.
З повагою і любов’ю вся родина з Джулинки: мама Ганна, папа Гріша, діти Юля, Діма, внучка Дашенька, сестра Наташа з чоловіком Юрієм, племінник Віталій з дружиною Оксаною, сім’ї Гриценків з Житомира.
6 травня святкує свій ювілей дорогий чоловік, татусь, дідусь і прадідусь, учасник війни Григорій Євгенович БЕЛЯЄВ з Красносілки.
Тату, дідусю, прадідусю, Ви наш єдиний, Вас щиро вітає вся наша родина.
Спасибі, рідненький, що Ви нас зростили, за вічну турботу, за чуйність, невтомну роботу.
Хай відходять вдалеч горе і біда, хай радість приносить Вам кожна година, від горя хранить Вас молитва свята. Ми дякуєм Богу, що Ви у нас є, хай силу й здоров’я Господь Вам дає на многії щасливі і щедрі літа!
З повагою і любов’ю дружина, дочки, зяті, онуки, правнучка.

Від щирого серця шлемо найкращі слова вітань і побажань з нагоди 45 дня народження дорогому сину, чоловікові, папі, брату, дядечку, племіннику Олегу Петровичу ЗАМОРСЬКОМУ (10.05) з Бершаді.
Не хай тро ян да ми цві туть лі та прек рас ні, Не хай здій снять ся ти ся чі ба жань, Щоб до ля да ру ва ла тіль ки щас тя, Ні гра ма бід, ні кра пель ки страж дань.
Жит тя хай квіт не, мов виш не вий сад, І ко жен день ус міх не но ра діє, Хай до ля по си лає зо ре пад Здо ров'я, ми ру, ус пі хів, на дії.
З любов’ю папа, мама, дружина Лариса, синок Вадим, дочка Яна, сестра Зоя, зять Вася, племінник Ігор, тьотя Галя з Голдашівки.

Від щирого серця шлемо найкращі слова вітань з нагоди гарного ювілею дорогій, турботливій, лагідній дружині, мамі, бабусі, шановній свасі Олександрі Порфирівні ТРАЧЕНКО (5.05) з Усті.
Матусю рідненька, найкраща, єдина. Вас щиро вітає вся наша родина. Всі діти й онуки, рідненька, сьогодні шлють щирий уклін Вам низенький. Спасибі, матусю, за ночі безсонні, за лагідність серця і мудрість буття, за те, що в щасливу і скрутну годину ми можемо серцем схилитися до Вас. Хай Бог Вас оберігає ще многії літа.
З повагою та ніжністю чоловік, діти, онуки, свати.

Сердечні, теплі слова вітань і побажань з нагоди гарного ювілею шлемо нашій дорогій, любій сестрі, тьоті Олександрі Порфирівні ТРАЧЕНКО з Усті.
Нехай сьогодні наші привітання У серці твоєму залишать добрий слід, Отож прийми найкращі побажання Здоров’я, щастя на багато літ.
Всю доброту, яка існує в світі, Всю радість, що живе поміж людей, Найкращі всі, що до вподоби квіти, Даруємо тобі у цей святковий день.
Нехай завжди Господь у поміч буде, А Божа Матір береже від бід.
Бажаємо довго ще разом прожити, Щоб всіх на сторіччя могла запросити.
З любов’ю і повагою сестра Тамара з чоловіком Володимиром, племінник Андрій з сім’єю.

Найтепліші слова вітань шлемо з нагоди ювілею нашій кумі Олександрі Порфирівні ТРАЧЕНКО з Усті.
Із гарною датою щиро вітаємо, Добра, довголіття, удачі бажаємо.
Хай скрізь буде лад: на роботі, в сім'ї, І радість на серці, і хліб на столі.
Достатком хай оселя буде повна, Нехай скликає внуків і дітей.
А ти – красива, мила і щаслива До сотні літ стрічала щоб гостей!
З повагою сім’я Паламарчуків з Бершаді.

Сердечно вітаємо з ювілеєм колишнього головного бухгалтера Бершадського спиртзаводу Галину Целестинівну ЗАБРОДСЬКУ (6.05) з Бершаді.
Проста душа і серце всім відкрите – Такою Вас любимо й шануємо завжди.
Такою не перестанемо любити І цінувати правди прямоти, І сили, що гартується у праці, В бажанні щирім всім допомогти.
Нехай душа і серце не бояться До сотні літ Вам у здоров’ї йти!
З повагою сім’я Процепової Ф.І.

Найніжніші, найтепліші слова, що йдуть від наших сердець, шлемо з нагоди ювілею дорогій, любій дочці, найкращій у світі дружині, матусі, бабусі та прабабусі Галині Вікторівні КАРАТНЮК (6.05) з Війтівки.
Як в ювілеї йдуть наші роки, Ніхто не знає, та й не може знати.
Було 16-30-50, А на поріг ступає 60-ий.
Прийміть вітання щирі з ювілеєм, Вітання самі добрі, від душі.
Здорові будьте і щасливі будьте, Красиві, милі й завжди молоді.
Вас правнучка вітає з ювілеєм, Онуки шлють Вам довгії роки.
Вітає чоловік, вітають діти, Вітає мама й ріднії брати.
Життя не птах, не прилетить назад, Здоров’я ще раз і легкої долі.
Хай ювілеї «старші» не летять, А йдуть до Вас поважно і поволі.
З любов’ю і повагою мама, чоловік Микола, син Сергій з сім’єю з Києва, дочка Іра з сім’єю з Новоросійська, внуки Іра, Олег, Саша, правнучка Настуся, сім’ї Петрожців з Києва, Москви, Сочі, рідні з Владивостоку.

Ніжну, милу, любу дружину, лагідну і турботливу, найкращу у світі матусю і бабусю, шановну сваху Надію Іванівну СЕРЕДЮК (7.05) з Джулинки щиро та сердечно вітаємо з гарним ювілеєм.
Як сонцем весняним тобою зігріті, Даруєм тобі, люба, море квітів, Всі ніжні й найкращі слова, Всю ласку й любов, яка лиш бува.
Прийми, наша рідна, низенький уклін За те, що в житті – наш надійний заслін, За те, що ти – наша сімейна опора, За те, що з тобою не знаємо горя, За усмішку лагідну, душу просту, За щиру й сердечну твою доброту.
З любов’ю, повагою та вдячністю чоловік Олександр, син Олександр, невістка Наталія, онук Колюшка, сваха Ганна, сват Іван і Таня.


Дивіться також в розділі  Привітання
» 15.06.2018 Дорогі колеги та ветерани галузі! Із професійним святом – Днем медичного працівника! На ваших плечах лежать турбота і відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Сердечно дякуємо за самовіддану працю, професіоналізм та...
» 15.06.2018 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та слова вдячності за вашу сумлінну працю, за радість здоров’я і диво життя, які ви даруєте кожному пацієнту!
» 02.04.2018 У день славного ювілею шлю щирі слова кохання, побажання міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного затишку дружині Раїсі Андріївні РУДИК (3.04) із Михайлівки.
» 01.04.2018 У доповнення до інформації «Переможці обласних предметних олімпіад», що була надрукована в попередньому номері «Бершадського краю», повідомляємо:
» 17.03.2018 Привітали ветерана з дев’яносторіччям
» 04.03.2018 Привітали з ювілеєм
» 12.02.2018 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виводу військ із афганістану
» 19.01.2018 22 січня – День Соборності України
» 13.10.2017 Вітаємо!
» 30.12.2016 Вітаємо з Новим роком!
Всі статті розділу Привітання »
Цікаві фото
5 фото   
<b>20 грудня - День міліції</b><br />Слідче відділення – один із найважливіших підрозділів, який очолює перший заступник начальника райвідділу, начальник...
3 фото   
<b>Що не громада – то інша рада</b><br />Такий висновок напрошувався після чергового візиту голови райдержадміністрації О.Ф Снігура і керівників структурних...
3 фото   
<b>Іполит Зборовський - патріот і подвижник</b><br />Минулого тижня в читальному залі районної бібліотеки відбулася знакова подія – презентація книги «Іполит Зборовський...
4 фото   
<b>Сонячне свято в Серединці</b><br />Цьогоріч традиційне свято – День села – було незвичним, адже відзначалося 65-річчя незабутнього Василя Думанського…
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Омельченко Сава Олександрович (1925) 1925 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Мол. сержант. Загинув 24.03.45. Похов. Австрія.

З історії Бершаді
Виконуючи інтернаціональний обов'язок, трудящі Бершаді неодноразово збирали кошти на допомогу республіканським військам Іспанії. Значні кошти надходили від бершадців у фонд зміцнення обороноздатності нашої країни, на рахунок добровільних організацій Червоного Хреста та Тсоавіахіму. Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

Вітання тижня - Привітання для Бершадців - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники
  • Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    Продається будинок с. Чернятка. 35 соток, з усіма прибудовами: криниця, погріб, літня кухня з газом, будинок та времянка з газовим опаленням. Гарне місце. Ціни 3200 договірна.
    18.05.2020(063) 431-41-18
  • . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    . Продам квартиру в місті Ірпінь, Київська область. 37 метрів, 16 000 у.о
    13.04.2020(067) 225-27-18
  • . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    . Продаж одягу з Європи: Секонд хенд та нове.
    08.04.2020(096) 095-84-08
  • ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    ДОСТАВКА:ОТСЕВА,ПІСКА,ЩЕБНЯ,,та інших вантажів до 8т.
    16.03.2020(098) 908-43-57
  • Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    Продається тілна корова с.Бирлівка ціна договірна. тел 0960726720
    27.01.2020(068) 041-74-83
  • Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    Продается дом с участком.(цена договорная) по адресу Виницька обл., Бершадськый р-н., с. Шляхова, вул. Дружбы 14.С общей площадью участка 25 соток
    26.08.2019(097) 487-43-42
Всі оголошення Розмістити оголошення