Пшеничний хліб (білий) першого ґатунку, який користується найбільшим попитом, вже втратив не тільки смак, але й консистенцію. Його не можна ні пожувати, ні проковтнути, адже липне до зубів, склеюється і має вигляд застиглої піни. Не знаю, чи працівники санітарної служби нашого району пробували цей хліб їсти, бо назвати хлібом його можна лише за зовнішнім виглядом. Після вживання такого продукту ще довго залишається неприємний присмак у роті і некомфортне відчуття в шлунку.
Прошу нашу санітарну службу запобігти цим неподобствам, бо й маленькі діти їдять цей хліб, а це ніяк не сприяє їхньому здоров’ю.
Реагувати потрібно терміново, адже без хліба ні дня прожити не можна.
Марія СУПРУН, жителька м. Бершаді.