Fridge magnet wooden gears

З ЯКОГО ПОСУДУ ЇСТИ?

  • Подобається5Не подобається
  • 5 Лютого 2009 р

Кольори відіграють у нашому житті важливу роль, наприклад, впливають на смакові рецептори.
Одні кольори стимулюють апетит, і ви постійно об’їдаєтеся, інші, навпаки – залишають нас байдужими до їжі, пише pravda.ru. Змінивши колір посуду і колірну гаму на кухні, можна багато що змінити в своєму житті, а щоб їжа завжди йшла на користь, впорядкуйте кухню з врахуванням фен-шуй.
КОЛІР Психологи стверджують: колір посуду впливає на апетит, а значить, і на вагу. Так, холодні кольори – темно-зелений, синій і бузковий гамують апетит. Якщо ви зменшуєте порції, але відчуваєте, що не наїдаєтеся, купіть сервіз або скатертину синього кольору. Червоний, жовтий, жовтогарячий, світло-брунатний, навпаки – підвищують апетит, оскільки стимулюють вироблення шлункового соку. Капризна дитина із задоволенням поїсть із яскравої тарілки теплого кольору.
У ресторанах страви, як правило, подають у білому посуді. Білий колір не спотворює колірні та смакові якості страв, не викликає підсвідомого бажання чи неприйняття. Майстри феншуй відносять білий колір до стихії металу, а метал відповідає за дотримання правил, обіцянок і за самодисципліну. Якщо ви сидите на дієті, їсте з білого посуду, він вас контролюватиме.
Пастельні тони – рожеві, салатовий, сірі, блакитний – також активно підвищують апетит і викликають бажання з’їсти зайву порцію.
ФОРМА посуду відіграє дуже важливу роль. Круглий посуд краще накопичує в собі енергію, захищає їжу від негативних енергій. Квадратний робить свого власника впевненішим і рішучішим.
Перед важливим виступом або зустріччю, іспитом чи співбесідою, особливо якщо ви сильно хвилюєтеся і боїтеся провалитися, поїжте з квадратної тарілки.

МЕНЮ ІНТЕЛЕКТУАЛІВ Робота клітин головного мозку вимагає великої кількості енергії. Якщо ви працюєте в офісі, то «розумна» їжа вам просто необхідна, інакше ви просто робитимете все повільно, будете зашиватися і нічого не встигатимете. Енергія для розуму надходить з їжі, так що для ефективної роботи, щоб не відчувати себе «вареним овочем», вам потрібно їсти певні продукти. Отже, складемо меню для інтелектуала.
Універсальне «паливо» для мозку – глюкоза, її ми отримуємо з вуглеводів і жирів.
Для короткочасного ефекту досить з’їсти шматочок цукру або що-небудь солодке, але вуглеводи швидко всмоктуються в кров, і ваша активність триває недовго.
Окрім цього, солодке й борошняне псує фігуру, так що це не вихід.
У раціоні дорослої людини, яка займається інтелектуальною працею, в день має бути 75-90 г жирів – і тваринних, і рослинних. Їх надлишок не лише відкладається на боках, але й гальмує розумову діяльність. У нещодавньому дослідженні американських вчених було встановлено: якщо під час вагітності жінка багато їсть і мало рухається,то від цього інтелект майбутньої дитини може постраждати.
Для активної мозкової діяльності особливо корисні ягоди, фрукти й овочі, які містять вітамін С, який є універсальним антиоксидантом, а також смородина, всі цитрусові, солодкий і гіркий перець, зелена цибуля, редиска, шипшина. Сповільнює старіння мозку і всього організму чорний гіркий шоколад. Досить їсти 50 г такого шоколаду на день.

Дивіться також в розділі  Цікаво
» 17.06.2018 Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5 метра, а коріння заглиблюється до 4 м. Стебло і...
» 02.04.2018 Сьогодні розповім про тополю. Відомо близько 150 видів тополь. Із них в Україні – 11. Найпоширеніші в нас – тополя тремтяча або осика, чорна або осокір, пірамідальна або колоновидна. Цю тополю ще називають італійською. Виростає у висоту до 40 метрів.
» 01.04.2018 Подорожчання передплати на друковані періодичні видання з 1 липня цього року, схоже, все-таки відбудеться. Національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» (читай – монополіст у сфері організації передплати на газети і журнали) підвищує розцінки...
» 01.04.2018 на ринку та в магазинах м. Бершаді станом на 27 березня 2018 р. (грн. за кг, літр)
» 01.04.2018 Царський посуд і ціпок від письменника
» 01.04.2018 Як Василь Гордійович вибився у люди
» 16.03.2018 Кількість населення у районах і містах області
» 03.03.2018 Лелека щастя принесе
» 12.02.2018 Водії! готуйте кошти на нові аптечки
» 29.01.2018 Замітки з історії Бершаді
Всі статті розділу Цікаво »
Цікаві фото
8 фото   
<b>День захисника Вітчизни - свято поколінь</b><br />23 лютого 2011 року о 13 годині актовій залі Бершадської ЗОШ №1 відбулися урочистості з нагоди Дня захисника...
14 фото   
<b>Народні умільці</b><br />
3 фото   
<b>Природа</b><br />
4 фото   
<b>Бершадці обирали Президента</b><br />Три тижні тому на виборах Президента України ніхто з 18 кандидатів на найвищу посаду в державі не отримав більше 50%...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Тирлівка
Кузик Іван Тимофійович (1912) 1912 р., українець, службовець. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1941 р.

З історії Бершаді
У важких умовах воєнного часу, відчуваючи гостру нестачу ремонтно-будівельних матеріалів і робочих рук, трудящі відбудовували підприємства. Під час масових суботників та недільників робітники й службовці розбирали завали каменю та цегли, в позаробочий час монтували устаткування, яке надходило все в більшій кількості від підприємств братніх республік. У короткий строк налагодили випуск продукції... Читати далі »



Останні новини
Може бути цікаво

З ЯКОГО ПОСУДУ ЇСТИ? - Все цікаве про Бершадь і не тільки - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники