Масло (вагове) – 65-110,
сметана – 65-70,
молоко (1,5л) – 20,
сир (ваговий) – 65-70,
сир (твердих сортів) – 110-150,
цукор – 12-15,
гречка – 20-28,
рис – 22-32,
крупа ячмінна – 15-18,
крупа пшенична – 15-17,
пшоно – 18,
манка – 12,
томатна паста (0,5л) – 19-25,
олія (1,5л) – 38-40,
борошно вищого ґатунку – 9-12,
макарони – 17-20,
свинина – 80-95,
сало – 40-70,
курятина – 58-65,
хліб – 7-12,
картопля – 6-8,
морква – 13-15,
капуста – 6-10,
буряк – 15,
цибуля –10,
огірки (свіжі) – 30-60,
помідори – 40-50,
яблука – 15-25,
сіль (1,5 кг) – 5-9,
яйця (десяток) – 26-30,
риба (свіжа) – 30-65,
риба (морожена) – 30-75,
лимон – 40-50,
мандарини – 40-50.