Паска рожева
Сир – 800 г, варення – 1 скл., яйця – 3 шт., масло – 100 г, сметана – 2 скл.
Сир змішати з варенням, додати цукор, протерти, додати яйця, масло, сметану, добре перемішати.
Масу викласти в форму, вистелену серветкою, поставити на добу під прес.
Рулети по-війтівськи
170 г яловичини, 30 г сала, 7 г жиру, 1/8 яйця, 4 г борошна, 10 г часнику, сіль, спеції.
М’якоть яловичини розрізати на шматочки прямокутної форми, відбити, посолити, поперчити, натерти часником і зверху покласти товчене з часником сало. Загорнути рулетом і запанірувати в борошні.
Обсмажити в гарячому жирі і довести до готовності в духовці.