Риба в томатному соусі 1 кг будь-якої риби, 0,5 склянки борошна, склянку олії, 0,75 л томатного соку, 3 цибулини та 3 морквини, сіль, перець, лавровий лист – за смаком.
Будь-яку рибу паніруємо у борошні та підсмажуємо на олії до напівготовності. Перекласти у товстостінну каструлю або сковорідку. Підготувати ріпчасту цибулю та моркву. Цибулю ріжемо півкільцями та смажимо на олії до золотистого кольору. До неї додаємо потерту на середню тертушку моркву, тушкуємо 5-7 хв., цибулю та моркву викладаємо зверху на рибу.
Додаємо лавровий лист, сіль, перець. Зверху заливаємо киплячим томатним соком так, щоб він покрив рибу. Як тільки риба закипить, треба зменшити вогонь, аби ледь кипіло.
Коли сік википить, риба готова. Подають до столу теплу або холодну.
Салат «Для тебе» 700 г язика, 3 ст. л зеленого консервованого горошку, 4 сосиски, 3 яєць, 100 г моркви по-корейськи, 250 г майонезу, 1 ст. л олії, 1 п. зеленої цибулі, зелень петрушки, 1 цибулина, сіль, перець – за смаком.
Язик і яйця відварити, сосиски нарізати кружальцями й злегка обсмажити до золотавого кольору. Цибулину нарізати півкільцями й обсмажити до золотавого кольору. Язик і яйця нарізати середніми кубиками, залишивши кілька тонких скибочок язика для прикрашання.
Змішати усі інгредієнти, посолити, поперчити і добре перемішати. Викласти у салатник, прикрасивши «квіткою» з язика і зеленню петрушки.