 | Санепідслужба застерігає! |  | 0 - 1 Жовтня 2010, 09:59
Зростання кількості гострих кишкових захворювань та харчових отруєнь обумовлено порушенням технології приготування страв, недотриманням умов зберігання харчових продуктів, використанням продуктів сумнівної якості, придбаних на ринках без якісних посвідчень. Також часто до захворювання людей гострими кишковими хворобами, харчових отруєнь бактеріальної природи призводить вживання продуктів, які забруднені хворими людьми або бактеріоносіями. Санепідслужба вкотре застерігає: готуючись до проведення будь-яких масових заходів, варто пам’ятати про негативні наслідки, які можуть виникнути. Не залучайте до приготування їжі не обстежених в лікувальних закладах осіб. Для приготування страв не купуйте м’ясо, яйця, рибу, інші продукти, на які відсутні документи ветеринарно-санітарної експертизи. Дотримуйтесь правил і умов приготування їжі. Про це повідомив лікар по гігієні харчування Бершадської райСЕС Василь Рибак. ← → Дивіться також в розділі Вдома » 30.04.2015 | У весняно-літній період для кожного з нас, особливо ж для любителів лісових прогулянок, існує ризик підхопити захворювання, про яке далеко не всі знають. Хвороба Лайма (бореліоз) діагностується лише у 40% випадків, причому самолікування або... | » 25.03.2014 | У Бершадь родина Кобзіних переїхала із селища Городниці, що на Житомирщині. Привезли із собою не тільки свої звички, а й уподобання і рецепти поліських страв. Одна з них – холодна юшка з грибами та рибою. Без неї на їхній малій батьківщині не... | » 01.01.2014 | Ялинки для новорічних потреб можуть мати три варіанти походження: а) бути спеціально вирощеними, б) бути отриманими внаслідок санітарних рубок та прорідження молодих насаджень, в) бути плодом браконьєрського про- мислу. В Україні дуже поширилося... | » 10.12.2013 | Пропонуємо кілька порад, які допоможуть зменшити рахунки за електрику, без шахрайських методів. | | » 24.11.2013 | Як боротися зі стресом | » 09.11.2013 | Хронічна серцева недостатність | » 26.08.2013 | Життєдайна сила материнського молока | » 30.07.2013 | Як сили відновити? | » 02.06.2013 | Бережіть себе і будьте здорові | » 02.12.2012 | Як запобігти інсульту? | Всі статті розділу Вдома » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Шляхова Никитчук Петро Спиридонович (1914) 1914 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 22.08.44. | З історії Бершаді Успішне завершення відбудови та дальшого розвитку народного господарства трудящі Бершаді відзначили новими трудовими досягненнями. Великий обсяг капітальних робіт здійснено на спиртовому заводі, внаслідок чого підприємство перетворилося на комбінат. Крім спирту, тут почали виробляти кормові дріжджі й пиво. Під час реконструкції багато творчої видумки виявили кваліфіковані робітники —... Читати далі » Головні новини Бершадщини |  | | Користувачі OnLine: |