КУРКА В ПИВІ
Курячі стегенця нарізати порційними шматками, посолити, поперчити і обсмажити на пательні. Обсмажене м’ясо покласти в каструлю. Окремо приготувати засмажку з цибулі. Обсмажену цибулю разом з рідиною, що залишилася в пательні, і олією додати в м’ясо, залити все пивом так, щоб воно цілком покрило вміст каструлі. Накрити кришкою і тушкувати м’ясо на повільному вогні до готовності.
САЛАТ ІЗ КВАСОЛІ З ПЕЧІНКОЮ
200 г квасолі, 200 г печінки, 2-3 середні морквини, 2 великі цибулини, сіль, перець, майонез.
Квасолю відварити до м’якості, воду злити і додати до неї 20 г вершкового масла. Печінку нарізати невеликими шматочками, відварити або обсмажити і нарізати соломкою. Цибулю нарізати і спасерувати в олії. Натерту на тертці з великими вічками моркву також обсмажити. Цибулю з морквою посолити, поперчити і змішати з квасолею і печінкою. Заправити майонезом, перемішати.