Fridge magnet wooden gears

Чорба из крапивы с брынзой

Крапива 50, масло растительное 10, вода 300, мука 5, брынза 50, соль.
Крапиву перебирают и промывают, заливают подсоленной водой и варят 15 минут, помешивая деревянной ложкой. Добавляют растительное масло, подсушенную муку, доливают кипятком и варят еще 5-6 мин. Сняв с огня, закладывают измельченную брынзу.

Цікаві фото
17 фото   
<b>Бершадь. Путівник 1978 р.</b><br />Дорога стрімко прорізує ободівські ліси, наче ділячи їх навпіл. Зліва за деревами зблискує ставкове плесо, справа...
4 фото   
<b>Голова облдержадміністрації наказав навести порядок у сфері заготівлі молока</b><br />Голова облдержадміністрації дав місяць на впорядкування відносин виробників та переробників молока згідно з...
1 фото   
<b>Медвідь Левко Іванович</b><br />(18.06.1905, с. Чорна Гребля&nbsp; &mdash; 22.02.1982, м. Київ) &mdash; видатний учений-гігієніст, доктор медичних...
3 фото   
<b>П’ять з половиною століть виповнилося Бершаді</b><br />З цієї нагоди 11 жовтня, в неділю, тут відбулося велике свято, на яке, крім жителів міста, приїхали численні гості,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Осіївка
Жеребко Петро Пахомович (1911) 1911 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.06.44.

З історії Бершаді
Вирощувати високі й сталі врожаї сільськогосподарських культур допомагали механізатори Бершадської МТС, яка вже з 1944 року відновила обробіток колгоспних ланів. Приклад умілого використання техніки показував депутат Верховної Ради УРСР, бригадир однієї з тракторних бригад К. Н. Синявський. Його бригада щорічно виконувала виробничі завдання на 150—180 проц. МТС міцно тримала першість у... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Чорба из крапивы с брынзой - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники