Fridge magnet wooden gears

Напиток тминный

Тмин 1,5, сахар 15, лимон 1/10 шт., настойка `Каунокарчной` 5, дрожжи 0,4, кислота лимонная 0,2, вода 80.
Тмин перебирают, моют, заливают холодной водой и варят 30-45 минут на слабом огне. Затем напиток процеживают, добавляют сахар, охлаждают до 20 градусов, кладут дрожжи и оставляют для брожения на 12 часов. Заправляют напиток лимонной кислотой и настойкой.

Цікаві фото
2 фото   
<b>Працюють спільно на результат</b><br />Голова райдержадміністрації О.Ф. Снігур продовжує виїзди в територіальні громади району. Цього разу він побував у...
4 фото   
<b>Автопробіг у Бершаді</b><br />6 травня ТСОУ з нагоди 66-ї річниці Великої Перемоги та 20 &ndash; річниці вищеназваної організації проходив...
3 фото   
<b>"Майстриня слова і числа"</b><br />Під такою назвою в читальній залі Бершадської районної бібліотеки відбулася презентація збірки поезії Руслани Руденко...
7 фото   
<b>Бершадський краєзнавчий музей</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Красносілка
Осташевський Іван Петрович (1922) 1922 р., українець, робітник. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.04.45.

З історії Бершаді
Радянські люди і в умовах жорстокого терору чинили фашистським окупантам опір. Для організації боротьби райком КП(б)У залишив на тимчасово окупованій території комуніста О. Р. Пилипчука, який вже в серпні 1941 року організував першу в районі підпільну групу, а в листопаді того ж року разом з Я. Ш. Талісом створив підпільну групу в м. Бершаді. В грудні виникла підпільна група з робітників та... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Напиток тминный - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники