Fridge magnet wooden gears

Пеламида по-норвежски

Рыба 300, морковь 20, сельдерей 20, лук репчатый 10, уксус 10, креветки 40, анчоусы 5, майонез 80, лавр, зелень петрушки, соль.
Порционные куски, вырезанные из средней части рыбы, кладут в кастрюлю, добавляют нашинкованные морковь, сельдерей, лук, а также лавр, уксус и соль по вкусу, заливают все холодной водой и припускают в теч 10-15 мин. Готовую рыбу охлаждают и подают с гарниром из креветок, смешанных с анчоусами; гарнир поливают майонезом, заправленным соком креветок и анчоусов.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Освячення храму Іоана Богослова в Красносілці</b><br />Протягом останніх років на Бершадщині спостерігається значне духовне відродження. Так, 21 травня православна церква...
7 фото   
<b>Є така річка в Бершадському районі</b><br />Для тих, хто ще&nbsp;не знає, нам до Ялти рукою подати. В&nbsp;селі М'якохід тече на перший погляд непримітний...
2 фото   
<b>Свято всіх, хто любить спорт</b><br />За багаторічною традицією, у другу суботу вересня в Україні відзначається свято усіх прихильників здорового способу...
2 фото   
<b>Фестиваль «На Гозері»</b><br />Перший етнофестиваль «На Гозері» відбувся 9 вересня в селі Бондурівці Чечельницького району. Було...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Шляхова
Недобійчук Федір Остапович (1909) 1909 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Ст. сержант. Загинув 22.08.43.

З історії Бершаді
Суттєво змінилося становище численних дрібних артілей бершадських ремісників. Всі вони об'єднані у шість промислових артілей, де працювало понад 600 робітників . А одна з них перетворилася на меблеву фабрику. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Пеламида по-норвежски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники