Fridge magnet wooden gears

Пальчики из мяса по-турецки

Баранина 120, хлеб белый 15, яйцо 1/2 шт., чеснок 2, корица, соль.
Хлеб вымачивают и отжимают. Мясо пропускают через мясорубку с крупной решеткой, смешивают с хлебом, толченым чесноком, яйцами, заправляют солью и корицей, формуют валики толщиной в палец и обжаривают их в растительном масле или бараньем жире.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Свіча пам'яті не згасне</b><br />Маловідомою й досі залишається трагічна сторінка історії Голокосту на території Трансністрії – від Дністра до...
10 фото   
<b>УРОК ДЛЯ НАЩАДКІВ</b><br />В історії України багато трагічних сторінок, але найболючішою темою і по сьогодні є цілеспрямоване знищення...
3 фото   
<b>Водохреще в Бершаді…</b><br />У вівторок 19 січня право - славний світ святкував Водохреще (Хрещення Господнє, Богоявлення). Це третє велике зимове...
26 фото   
<b>ТЕОФИЛІВКА</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Голдашівка
Горобець Тимофій Євсейович (1902) 1902 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.01.45. Похов. м. Еньінг, Угорщина.

З історії Бершаді
З невеликої майстерні, де кілька ремісників виготовляли раніше на замовлення селян вози та брички, до сучасного підприємства з потужною енергетичною базою — такий шлях за роки Радянської влади меблевої фабрики. Нині вона дає для квартир трудящих та підприємств громадського харчування меблів на 2 млн. крб. щорічно. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Пальчики из мяса по-турецки - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники