Fridge magnet wooden gears

Суюк-ош (Суп)

Говядина 80, маргарин столовый 10, картофель 70, мука пшеничная (Для лапши) 40, морковь 8, лук репчатый 25, молоко кислое 50, перец молотый, соль.
Мелко нарубленное мясо обжаривают с луком и морковью так же, как для супа мастава, заливают бульоном, кладут лапшу, картофель и варят блюдо до готовности. При подаче заправляют кислым молоком.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Свіча пам'яті не згасне</b><br />Маловідомою й досі залишається трагічна сторінка історії Голокосту на території Трансністрії – від Дністра до...
10 фото   
<b>УРОК ДЛЯ НАЩАДКІВ</b><br />В історії України багато трагічних сторінок, але найболючішою темою і по сьогодні є цілеспрямоване знищення...
3 фото   
<b>Водохреще в Бершаді…</b><br />У вівторок 19 січня право - славний світ святкував Водохреще (Хрещення Господнє, Богоявлення). Це третє велике зимове...
26 фото   
<b>ТЕОФИЛІВКА</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Петришин Петро Сидорович (1915) 1915 р., українець, селянин. Рядовий. Загинув 17.09.44. Похов. с. Лілота, Румунія.

З історії Бершаді
Бершадь помітно зростала (з 1904 року вона стала містом), а умови життя трудящих лишалися важкими. Хоч кількість населення досягла вже 12 тис, у місті не було каналізації, водогону, електричного освітлення. 4 церкви, синагога, 6 молитовних будинків. У місті була тільки земська лікарня на десяток ліжок і заводський медичний пункт. Прагнучи змінити таке становище, трудящі боролися за свої права... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Суюк-ош (Суп) - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники