Fridge magnet wooden gears

Печень телячья по-бирмингемски

Печень телячья 150, сало (Шпик) 25, масло сливочное 10, зелень петрушки.
Печень освобождают от плевы, нарезают ломтями, обваливают в муке, обжаривают в сливочном масле на сильном огне, затем солят, перчат, перекладывают кусочками поджаренного на рашпере сала (Шпик), посыпают рубленой петрушкой, поливают растопленным свиным жиром или прожаренным сливочным маслом. На гарнир подают отварной картофель.

Цікаві фото
2 фото   
<b>Свято всіх, хто любить спорт</b><br />За багаторічною традицією, у другу суботу вересня в Україні відзначається свято усіх прихильників здорового способу...
6 фото   
<b>Знайомтеся: дільничні офіцери поліції</b><br />&#160;
2 фото   
<b>Свято сили, здоров'я і гарту</b><br />На Бершадщині, за традицією, День фізичної культури і спорту перетворюється в справжнє спортивне свято. Минулої...
2 фото   
<b>А мав би бути рай...</b><br />Про бригадне село Лугову кажуть, що це райський куточок. З одного боку відмежовує його від Гайворона річка Південний...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Лісниче
Дяк Мелетій Митрофанович (1900) 1900 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1942 р.

З історії Бершаді
Розвиток капіталізму відчутно позначився на зміні соціального складу Бершаді. Лише п'ята частина населення займалась тепер сільським господарством. Все більшу роль у суспільному житті відігравали робітники промислових підприємств. У місті були три млини, тютюнова і макаронна фабрики, винокурний завод, друкарня. Після пожежі 1872 року був модернізований цукровий завод. Напередодні... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Печень телячья по-бирмингемски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники