Fridge magnet wooden gears

Макароны по-неаполитански

Макароны 60, фарш говяжий 60, сыр тертый 30, соус томатный 60.
Говяжий фарш смешивают с томатным соусом, приправляют солью и перцем и прогревают на сковороде. Макароны отваривают. Противень или сковородку посыпают тертым сыром, покрывают слоем макарон, затем слоем сыра и мяса, поливают соусом и ставят на несколько минут в жарочный шкаф. Подают в горячем виде.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Іполит Зборовський - патріот і подвижник</b><br />Минулого тижня в читальному залі районної бібліотеки відбулася знакова подія – презентація книги «Іполит Зборовський...
12 фото   
<b>Естафета пам'яті "Слава визволителям України"</b><br />4 березня 2014 року Бершадщина святкувала 70 – річчя визволення району від німецько – фашистських загарбників....
2 фото   
<b>Нарада з питань газифікації району</b><br />Голова районної державної адміністрації Олександр Снігур 28 серпня 2012 року провів чергову робочу нараду щодо...
13 фото   
<b>Краєзнавчий музей</b><br />На мальовничих берегах річок Дохна і Берладинка стоїть центр великого, із родючими землями, розкішною природою та...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Тернівка
Врублевський Сигізмунд Броніславович (1910) 1910 р., поляк. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 1945 р. Похов. Німеччина.

З історії Бершаді
Перемога Великої Жовтневої соціалістичної революції була радісно зустрінута бершадськими трудівниками. В січні 1918 року тут проголосили Радянську владу. Але незабаром до міста вдерлися німецькі окупанти. Окупація та хазяйнування буржуазно-націоналістичних банд важким тягарем лягли на плечі трудящих. Тільки з цукрового заводу було вивезено 50 тис. пудів цукру. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Макароны по-неаполитански - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники