Fridge magnet wooden gears

Махн-шельтяган (Суп)

Говядина 300, лук репчатый 80, вода 500, лавр, перец черный горошком, соль.
Говяжью грудинку рубят на куски весом по 30-40 г с косточкой, промывают, кладут в кастрюлю, заливают холодной водой и варят 30 минут, периодически снимая пену. Затем добавляют печеный репчатый лук, лавр, перец горошком, соль и варят до готовности. Вареное мясо кладут в тарелку и посыпают сырым репчатым луком, нарезанным кольцами. Отдельно в пиалах подают бульон.

Цікаві фото
48 фото   
<b>ШЛЯХОВА</b><br />
19 фото   
<b>11 жовтня - Бершаді 550: відкриття дитячого майданчика</b><br />
6 фото   
<b>Історія села</b><br />
3 фото   
<b>Юні бершадські футболісти на турнірі в Італії</b><br />За ініціативи спортивної школи КО «Бершадська РДЮСШ «Ровесник» і натхненної, значної підтримки прихильників футболу,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Яланець
Лавренюк Ясон Павлович (1914) 1914 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.08.44. Похов. м. Плоєшти, Румунія.

З історії Бершаді
Особливо багато праці довелося прикласти для відбудови заводу та господарства радгоспу дружному колективу цукровиків на чолі з комуністом директором цукрового комбінату К. П. Казіміровим. Протягом чотирьох з половиною місяців 1944 року робітники працювали добровільно по 10—12 годин. Уже з жовтня, перекривши заплановані строки, завод став до ладу, почав переробляти цукрові буряки із... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Махн-шельтяган (Суп) - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники