  |      Салат из овощей с перцем  |       |         Белокочанную капусту нарезают шашками, сырую морковь - кружочками или соломкой, красный стручковый перец - квадратиками. Подготовленную капусту варят вместе с морковью до полуготовности, а затем откидывают, тщательно отжимают воду, заправляют солью, сахаром, укусом и перемешивают. В сильно нагретое кунжутное масло кладут душистый перец, прогревают его не более полуминуты и извлекают; в то же масло кладут красный стручковый перец и тотчас же (Через 1-2 сек) снимают сковороду с огня, а масло вместе с красным стручковым перцем выливают в заправленные овощи, перемешивают их и охлаждают.                 Дивіться також в розділі  Китайська кухня   | »  |    Время приготовления: 00:01:20 (1 час 20 минут) Калорийность блюда: 365 Особые свойства: праздничное блюдо Масса блюда: 500 Количество персон: 3 Ингредиенты: Рис длиннозерный 250 г (лучше басмати) () Креветки 300 г (очищенные) (вареный)...   |     | »  |    Яйца 2шт., лук репчатый 10, соус соевый 30 (25 подается отдельно), водка 10, петрушка 10, сахар 20, укроп 10, бадьян, перец душистый, корица, гвоздика, соль.   |     | »  |    Яйца 2 шт., чай ароматический 10, соль 5, сахар 5.   |     | »  |    Свинина 180, крахмал 20, сало свиное 30, соус соевый 5, водка 10, лук репчатый 10, чеснок 10, уксус 5, бульон 20, сахар 5, соль.   |     |    | »  |    Филе куриное, жареное с горошком   |     | »  |    Свинина, жареная в томатном соусе   |     | »  |    Салат из редьки с луком   |     | »  |    Салат из помидоров китайский   |     | »  |    Салат из овощей с перцем   |     | »  |    Рыба, жареная в кисло-сладком соусе   |      Всі статті розділу Китайська кухня »      Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Березівка | Гембарук Михайло Тодосійович (1905) 1905 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 16.05.44 Похов. с. Вултурул, Румунія. |        З історії Бершаді  У важких умовах воєнного часу, відчуваючи гостру нестачу ремонтно-будівельних матеріалів і робочих рук, трудящі відбудовували підприємства. Під час масових суботників та недільників робітники й службовці розбирали завали каменю та цегли, в позаробочий час монтували устаткування, яке надходило все в більшій кількості від підприємств братніх республік. У короткий строк налагодили випуск продукції... Читати далі »     Головні новини Бершадщини               |    |     Останні новини  -  
Оголошення   30.08.18Оголошення
        07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь...       -  
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян!   17.06.18Цікаво
        Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5...       -  
Дякуємо за співпрацю!   16.06.18Нам пишуть
        Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми...       -  
Лебедина вірність   16.06.18Нам пишуть
        Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що...       -  
Мій край – моя історія жива   16.06.18Нам пишуть
        Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення...               |          Користувачі OnLine:     |