Fridge magnet wooden gears

Яичница, запеченная со спаржевой фасолью

Фасоль спаржевая 100, мука 50, масло растительное 50, яйцо 1 шт., зелень петрушки 5, соль.
Спаржевую фасоль очищают, варят в подсоленной воде и отцеживают. Сырые желтки растирают, всыпают зелень петрушки и смешивают с взбитыми белками. Стручки (По 6 шт) связывают ниткой, обмакивают во взбитые яйца, затем обваливают в муке и жарят в кипящем масле. Подают горячими к свиным отбивным.

Цікаві фото
4 фото   
<b>Засідання колегії райдержадміністрації</b><br />15 травня 2009 року о 10 год в актовій залі управління агропромислового розвитку відбулося розширене засідання...
6 фото   
<b>Еко-музичний благодійний фестиваль «SKYLINE»</b><br />15 та 16 липня острів Анталька с. Флорино перетворився на зону стильної музики і відпочинку під відкритим небом. Адже...
49 фото   
<b>БЕРШАДЬ</b><br />Перша згадка в писемих джерелах - 1459 рік. Назва міста давня і непрозора, а основа не розшифрована до кінця і досі....
4 фото   
<b>Обласний семінар директорів районних БК</b><br />10-11 березня 2009 року на базі Бершадського районного будинку культури відбувся обласний семінар директорів районних...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Озимий Олександр Пилипович (1919) 1919 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.06.44.

З історії Бершаді
Допомога робітничих колективів прискорила відродження сільськогосподарського виробництва, сприяла підвищенню культури землеробства. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Яичница, запеченная со спаржевой фасолью - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники