Fridge magnet wooden gears

Рис с черносливом

Рис 60, чернослив 90, масло сливочное 25, сахар 15, вода 210, кислота лимонная 1.
Промытый рис подсушивают на сковороде. Чернослив перебирают, заливают горячей водой, варят до полуготовности и откидывают на дуршлаг. Затем в кипяток кладут рис, чернослив без косточек, сахар, лимонную кислоту и варят на слабом огне до готовности. При подаче поливают растопленным маслом. Отдельно подают кисель из вина и варенья.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Відкритий лист панам Демченку, Козорізу і не тільки</b><br />Вельмишановні панове Борисе та Анатолію! Зізнаюсь, що я, з очікуваною цікавістю ознайомився з наперед анонсованими...
2 фото   
<b>В Житомирі презентували книгу спогадів про В. Кавуна</b><br />5 травня у Житомирській облдержадміністрації відбулася презентація книги спогадів про Василя Кавуна «Живий у пам’яті...
3 фото   
<b>Ювілейне свято молодої держави відзначила Бершадщина</b><br />Наша держава відзначила важливу, знаменну дату в багатовіковій історії народу &ndash; двадцяту річницю проголошення...
2 фото   
<b>Годованець Ганна Дмитрівна</b><br />Мандрик-Годованець Ганна Дмитрівна Народилася 21 травня 1926 року в сімї селянина в с. Романівці. Батьки займалися...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Бандуш Василь Самуїлович (1905) 1905 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1944 р.

З історії Бершаді
З нагоди 3-х роковин визволення Бершаді від німецько-фашистських загарбників на масовому мітингу було урочисто відкрито пам'ятник В. І. Леніну. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Рис с черносливом - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники