Fridge magnet wooden gears

Тефтели по-молдавски

Свинина или говядина 80, лук репчатый 15, маргарин животный 10, зелень 8, перец, соль; для маринада: морковь 20, лук репчатый 15, петрушка 10, томат-пюре 10, перец черный горошком, лавр, мука 15, масло подсолнечное 10, вино сухое белое 20.
Мясо пропускают через мясорубку и добавляют лук, соль, перец. Из полученого фарша формуют мелкие шарики, обжаривают их, а затем тушат в маринаде 5-10 мин. При подаче посыпают зеленью петрушки и укропа.

Цікаві фото
18 фото   
<b>БЕРІЗКИ-БЕРШАДСЬКІ</b><br />
8 фото   
<b>У списках зниклих безвісти вже не значиться</b><br />Війна не вважається закінченою, допоки не буде захоронений останній солдат. І серед полеглих на фронтах бершадців –...
3 фото   
<b>Семінар – практикум класних керівників</b><br />20 січня 2011 року о 9 годині на базі Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів методистом РМК відділу освіти...
3 фото   
<b>Як святкувала Бершадщина</b><br />Урочистості з нагоди 24-ої річниці Незалежності України відбулися 24 серпня біля районного будинку культури.
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Дяківка
Загоруйко Терентій Дмитрович (1910) 1910 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.04.45.

З історії Бершаді
Виконуючи інтернаціональний обов'язок, трудящі Бершаді неодноразово збирали кошти на допомогу республіканським військам Іспанії. Значні кошти надходили від бершадців у фонд зміцнення обороноздатності нашої країни, на рахунок добровільних організацій Червоного Хреста та Тсоавіахіму. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Тефтели по-молдавски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники