Fridge magnet wooden gears

Цыпленок по-токийски

На 2 порции: куриное филе - 500 г. (или пара окорочков) пряности - по щепотке соль - по вкусу перец - по вкусу масло рафинированное - 100-150 г. гарнир - по вкусу и аппетиту
Цыпленок по-Токийски Мясо курицы (цыпленка) нарезается кусочками с мизинец величиной, посыпается солью и белым перцем (главное не перестараться). Оставляется на 10-15 минут. Взбивается яйцо с солью, имеретинским шафраном (зафраном) и молотым имбирем. В небольшой сковороде с высокими бортами (эта емкость по форме должна напоминать скорее ковш) прогревается растительное масло - слой 1-1,5 см, засыпается щепотка семян фенхеля, пара горошин душистого перца, через 5-6 минут эти ароматизаторы убираются, огонь уменьшается до среднего. С кусочков куриного филе сливают выделившийся сок, по одному кусочку обмакивают во взбитое яйцо, затем обваливают в муке и обжаривают в ароматизированном масле до золотой корочки. На гарнир можно подать отварной рис (хорошо также дополнить блюдо зеленой составляющей - легкий овощной салат, например) добавить ванилин.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Футбол</b><br />Футбольна команда району завершила участь в футбольних іграх першості області сезону 2011-2012 років. Завдяки тому,...
8 фото   
<b>Свято Трійці в Березівці</b><br />Свято Трійці, яке цьогоріч відзначалося 12 червня, - одне із найбільших християнських свят. Його ще називають...
3 фото   
<b>140 років з Дня Народження української поетеси Лесі Українки</b><br />25 лютого 2011 року виповнюється 140 років з дня народження української поетеси Лесі Українки. Леся Українка...
3 фото   
<b>«Голубий вогник» – в оселі ставчан</b><br />Жителі Ставків довго чекали цього дня, і ось нарешті він настав. Минулої суботи в селі було велике свято &ndash;...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Батоженко Гнат Потапович (1904) 1904 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 01.04.45. Похов. Угорщина.

З історії Бершаді
Соціалістична перебудова сільського господарства тривала. Крім раніше створених кооперативних об'єднань селян, у березні 1928 року виникає ТСОЗ «Геть злидні». З метою зміцнення невеликих господарств, кращого використання знарядь виробництва в районі створили чотири кущові об'єднання колективів, з машинно-хінними станціями у кожному. В самій Бершаді колективи об'єдналися в кущ у складі трьох... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Цыпленок по-токийски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники