Fridge magnet wooden gears

Пирожное `Белочка`

Kрем: 1 яйцо + неполный стакан сах. песка + 1/5 стак. молока - взбить, подогреть до растворения сах. песка. Oстужаем и по 1 ст. л. вбиваем в 200г размягченного слив. масла.
250г маргарина 2,5 стак. сах. песка 5 яиц 2 ст. л. сметаны 0, 5 ч. л. соды + уксус или разрыхлитель 2,5 стак. муки взбиваем белки и потихонечку добавляем все компоненты. Тесто достигает нашими усилиями консистенции густой сметаны. Выливаем его в противень, чтобы тесто высотой занимало 2 см. Печем до румяной готовности (проверяем деревянной палочкой). B _ГOРЯЧEM_ состоянии стаканом нарезаем кружочки. Затем каждый кружочек ре- жем поперек напополам и каждую половинку обмазываем кремом слепляем обратно и обсыпаем растертыми грецкими орехами и подсушенными в духовке растертыми обрезками теста.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
21 фото   
<b>Ожеледь. Зима прийшла з сюрпризом</b><br />
8 фото   
<b>Свято Трійці в Березівці</b><br />Свято Трійці, яке цьогоріч відзначалося 12 червня, - одне із найбільших християнських свят. Його ще називають...
3 фото   
<b>«Проліски надії-2012»</b><br />Нещодавно в районному будинку культури в рамках обласного фестивалю «Проліски надії-2012» відбувся мистецький звіт...
4 фото   
<b>Маєток Ліпковських</b><br />Багатьох жителів цього та навколишніх сіл завжди хвилювала й інтригувала дана тема &ndash; своєю величністю,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бирлівка
Розводюк Микита Васильович (1923) 1923 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.02.44.

З історії Бершаді
Успішне завершення відбудови та дальшого розвитку народного господарства трудящі Бершаді відзначили новими трудовими досягненнями. Великий обсяг капітальних робіт здійснено на спиртовому заводі, внаслідок чого підприємство перетворилося на комбінат. Крім спирту, тут почали виробляти кормові дріжджі й пиво. Під час реконструкції багато творчої видумки виявили кваліфіковані робітники —... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Пирожное `Белочка` - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники