  |      Тушеная белокочанная капуста  |       |         Нашинкованную соломкой свежую капусту заложить в кастрюлю большим слоем, добавить воду или бульон (20-30 % к весу сырой капусты), уксус, лавровый лист, перец горошком. Капусту тушить в посуде с закрытой крышкой. Сначала тушить на сильном огне, а после того как капуста прогреется, уменьшить огонь, но так, чтобы жидкость продолжала кипеть до полной готовности капусты. Через 30-35 минут положить пассированные коренья, лук, томат-пасту. Через 60- 70 минут в капусту добавить соль, сахар, мучную пассеровку в виде соуса и, хорошо перемешав, снова довести до кипения. Готовую горячую капусту держать на водяной бане в кастрюле под крышкой. Так же можно тушить квашеную капусту, но без добавления уксуса. Тушеную капусту можно подать как самостоятельное блюдо и как гарнир к мясным блюдам.                 Дивіться також в розділі  Кухні різних народів   | »  |    2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...   |     | »  |    1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль   |     | »  |    400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско   |     | »  |    40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза   |     |    | »  |    Салат грибной с филе цыпленка и сыром   |     | »  |    Салат "Каприз"   |     | »  |    Салат из говяжьей печенки с грибами   |     | »  |    Салат "Венский"   |     | »  |    Il salmone по-итальянски   |     | »  |    Бананы с ветчиной   |      Всі статті розділу Кухні різних народів »      Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка | Федик Олександр Євдокимович (1916) 1916 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 31.05.44,Похов. с. Кирпіци, Румунія. |        З історії Бершаді  В цілому підприємства міста в 1944 році завдяки наполегливій праці трудящих випустили продукції на загальну суму понад чверть млн. крб. Успішному виконанню виробничої програми значною мірою сприяло розгортання соціалістичного змагання, яке очолили комуністи. Приклад у перевиконанні виробничих завдань показували робітники — члени партії І. Ф. Яроцький, І. І. Олійник, які систематично... Читати далі »     Головні новини Бершадщини               |    |     Останні новини  -  
Оголошення   30.08.18Оголошення
        07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь...       -  
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян!   17.06.18Цікаво
        Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5...       -  
Дякуємо за співпрацю!   16.06.18Нам пишуть
        Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми...       -  
Лебедина вірність   16.06.18Нам пишуть
        Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що...       -  
Мій край – моя історія жива   16.06.18Нам пишуть
        Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення...               |          Користувачі OnLine:     |