Fridge magnet wooden gears

Суп-бозбаш

Перед подачей к столу посыпать бозбаш мелко рубленной зеленью петрушки и укропом.
На 4 порции. Баранина (мякоть) - 400 г. картофель - 10 шт. лук репчатый - 4 головки, помидоры - 8 шт. стручковая фасоль - 200 г. баклажаны - 2 шт. зеленый перец - 3 стручка, томат-пюре - 1-1,5 ст. л. соль, перец, укроп, зелень петрушки по вкусу. Баранину разрезать на куски весом 30-40 г. опустить в холодную воду и довести до кипения на слабом огне. Прибавить мелко нарезанный репчатый лук и варить до готовности 40 минут на слабом огне. За 15 минут до окончания варки положить а бульон картофель, разрезанный пополам (а если мелкий, то целиком). Свежие помидоры, стручковую фасоль, баклажаны, зеленый перец обжарить на сковороде в масле с прибавлением томата-пюре и опустить а готовый бульон. Бульон посолить, посылать перцем и довесь до кипения.

Дивіться також в розділі  Азербайджанська кухня
»  Баранину нарезать кусками в форме кубиков (по 30-40 г.), положить в фарфоровую или эмалированную посуду, посолить, посыпать молотым перцем, добавить мелко нарезанный или натертый репчатый лук, зелень петрушки, винный уксус или лимонный сок,...
»  Перед подачей к столу посыпать бозбаш мелко рубленной зеленью петрушки и укропом.
»  Баранина 160, сало курдючное 20 или масло топленое 25, листья виноградные свежие 50 или квашеные 100, лук репчатый 20, рис 20, горох лущеный 20, зелень (Кинза, укроп) 20, мацони 50, корица 0,2, мята сушеная 3, перец молотый черный 0,1, соль.
»  Баранина 160, масло топленое 20, рис 25, горох 20, алыча сушеная 10, лук репчатый 20, зелень кинзы, укропа 15, мята сушеная 1, перец молотый 0,1, специи, соль.
»  Ширми (Плов)
»  Чихиртма (Плов из кур или баранины)
»  Тас-кебаб (Плов)
»  Тава-кебаб
»  Сулу хингал (Суп с лапшой)
»  Сабза каурма (Плов)
Всі статті розділу Азербайджанська кухня »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Освячення храму Іоана Богослова в Красносілці</b><br />Протягом останніх років на Бершадщині спостерігається значне духовне відродження. Так, 21 травня православна церква...
2 фото   
<b>Останній політ полковника Олексія Овчарука</b><br />Минулого тижня, 25 січня, близько 19-ої години на Полтавщині біля Кременчука сталася трагедія з гелікоптером Мі-8, в...
3 фото   
<b>Відкрито центр обслуговування платників податків</b><br />16 травня 2012 року при Бершадській міжрайонній державній податковій інспекції відкрито центр обслуговування...
18 фото   
<b>БЕРІЗКИ-БЕРШАДСЬКІ</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Чернятка
Слободяник Іван Титусович (1922) 1922 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.08.43.

З історії Бершаді
Широкий розмах руху підпільників та партизанів у Бершадському районі змушений був визнати префект Балтського повіту. Він зазначав у листопаді 1943 року, що тут збільшилась кількість загонів, учасники яких захоплюють зброю у жандармів та військових; зникають з фашистських обозів разом з підводами місцеві провідники. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Суп-бозбаш - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники