Fridge magnet wooden gears

Суп-пюре из риса иранский

Рис 40, бульон 250, сливки 20, яйцо1/2 шт., масло сливочное 10, рис для засыпки 10, соль.
Рис варят на бульоне до пюреобразного состояния, а затем пропускают через протирочную машинку. В полученный суп-пюре кладут отварной рис (Его варят отдельно на воде в течение 15 мин) и заправочную смесь из желтков, сливок и соли.

Цікаві фото
34 фото   
<b>БАЛАНІВКА</b><br />БАЛАНІВКА &mdash; село, центр сільської Ради, розкинулося на берегах річки Берладинки, за 12 км від районного центру...
15 фото   
<b>ВІЙТІВКА</b><br />Війтівко, Війтівко, Досвітняя зірко. Дягла ти на місто Вишивачок намиста. Війтівко, Війтівко, Подільська...
3 фото   
<b>Символ єдності держави</b><br />На Бершадщині урочисто відзначили День Соборності України. З нагоди 96-ої річниці проголошення Акту Злуки Української...
3 фото   
<b>Війтівка йде в ногу з часом</b><br />13 грудня цього року голова районної державної адміністрації Олександр Снігур з групою спеціалістів відвідав...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бершадь
Шелос Володимир Степанович (1921) 1921 р., українець, робітник. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 29.01.45. Похов. Східна Пруссія.

З історії Бершаді
Прикрасилась новими спорудами центральна площа, де височить будинок райкому КП України та районної Ради депутатів трудящих. Окрасою площі є чудовий пам'ятник вождеві трудящих В. І. Леніну. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Суп-пюре из риса иранский - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники