Fridge magnet wooden gears

Ризотто с морепродуктами

Разогреть в большой сковороде оливковое масло и обжарить в нем нарезанные лук и чеснок до прозрачного состояния. Долить немного бульона и дать закипеть. Постепенно добавить оставшийся бульон. Сварить ризотто до готовности. Добавить смесь морепродуктов и на 10 мин. поставить на огонь. Заправить солью и перцем.

Цікаві фото
3 фото   
<b>Естафета визволення на Бершадщині</b><br />Минулої п’ятниці бершадці та делегація Вінницької області зустрічали делегацію з Кіровоградщини для здійснення...
2 фото   
<b>Годованець Ганна Дмитрівна</b><br />Мандрик-Годованець Ганна Дмитрівна Народилася 21 травня 1926 року в сімї селянина в с. Романівці. Батьки займалися...
4 фото   
<b>З вінниці – по Європі</b><br />Пропозиція взяти участь у конкурсі на поїздку до Франції та Швейцарії під час презентації там в Страсбурзі та Берні...
3 фото   
<b>Урочисті проводи до лав Збройних Сил України</b><br />Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 03.03.2010року № 91 «Про черговий призов громадян України...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Михайлівка
Тарахкало Юхим Григорович (1925) 1925 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1944 р. Похов. Угорщина.

З історії Бершаді
За роки відбудови народного господарства зросло політичне та економічне значення Бершаді в губернії. 1922 року Бершадь стала центром Ольгопільського повіту. Тепер у місті працювало чотири школи, два лікнепи, клуб, районна бібліотека. Поліпшилося й медичне обслуговування: в лікарні працювали 17 медпрацівників. Трудівники Бершаді в складних міжнародних умовах, коли імперіалістичні уряди всіляко... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Ризотто с морепродуктами - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники