Fridge magnet wooden gears

Ростбиф с овощами

Время приготовления: 1 ч. В одной порции 420 ккал 1. Мясо вымыть, обсушить, осторожно отбить ребром и, слегка по- солив и поперчив его, обжарить с обеих сторон в разогретом топ- леном масле. Снять со сковороды 2. нагреть духовку до 200`.Крупно порубить лук. Нарезать полови- ну моркови кубиками, а половину корешков петрушки - кружочками. Обжарить лук в соке от жаренья. Добавить морковь и петрушку и, немного потушив, приправить все сладким перцем, майораном, пет- рушкой и лимонной цедрой. 3. Выложить в форму поверх овощей кусочки говядины, залить их бульоном, накрыть крышкой и тушить 1 ч в духовке. 4. Оставшиеся морковь, петрушку и лук-порей нарезать брусочками по 5 см и варить в подсоленной воде 5 мин. А лук-порей бланширо- вать в подсоленной воде 2 мин. 5. Вынуть мясо из формы и поставить в теплое место. А оставшиеся овощи и сок от жаренья с помощью миксера взбить в пюре, проте- реть через сито и добавить сметану. Пюре довести до кипения и, слегка взбив его с хлопьями сливочного масла, посолить и попер- чить. 6. Отваренные овощи откинуть на дуршлаг и, смешав половину из них с каперсами, положить в овощной соус. Подавать ростбифы на соусе, разложив сверху оставшиеся отваренные овощи. В качестве гарнира можно подать лапшу. На 4 порции: вырезки по 180 г, соль, молотый черный перец, 1 стал. ложка топленого масла, 250 г репчатого лука, морковь (1`60 г), корешки петрушки (160г), 1/2 чайн. ложки молотого сладкого перца, веточка майорана, веточка петрушки, тертая цедра 1/2 ли- мона, 250мл бульона из телятины, лук-порей (80 г), сельдерей (80 г), 120 г сметаны, 50 г охлажденного сливочного масла, 1 стад. ложка мелко нарубленных каперсов

Цікаві фото
1 фото   
<b>Війтівка сьогодні</b><br />
3 фото   
<b>Вшанували працівників культури і аматорів мистецтва</b><br />Багата на таланти Бершадщина славиться своїми культурними і духовними надбаннями. Працівники клубних закладів,...
12 фото   
<b>Колісник Прокіп</b><br />Художник-живописець, педагог, письменник. Явл’яється автором оригінальних художніх творів живопису, рисунку,...
2 фото   
<b>Квіти</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Свистун Герасим Гнатович (1900) 1900 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 1944 р.

З історії Бершаді
Відновлені органи Радянської влади приділяли велику увагу нормалізації життя та налагодженню роботи установ міста. Були вжиті заходи, спрямовані на поліпшення санітарного стану міста і громадського харчування. Розроблено план відбудови промислових об'єктів, набору та відправки робочої сили на відродження шахт Донбасу. Силами місцевих лікарів у Бершаді для поранених солдатів і офіцерів... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Ростбиф с овощами - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники