Fridge magnet wooden gears

Чорба из кукурузной муки

Вода 400, настой из отрубей 200, крупа кукурузная 50, зелень 5, соль.
Кукурузную муку отваривают в воде, добавив мелко нарезанную зелень, до готовности. Затем вливают вскипяченный отдельно кислый настой из пшеничных отрубей и солят по вкусу.

Цікаві фото
48 фото   
<b>ШЛЯХОВА</b><br />
19 фото   
<b>11 жовтня - Бершаді 550: відкриття дитячого майданчика</b><br />
6 фото   
<b>Історія села</b><br />
3 фото   
<b>Юні бершадські футболісти на турнірі в Італії</b><br />За ініціативи спортивної школи КО «Бершадська РДЮСШ «Ровесник» і натхненної, значної підтримки прихильників футболу,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Лісниче
Лебідь Тимофій Якович (1907) 1907 р., українець, робітник. Мобілізований в 1941 р. РВК м. Нижній Тагил. Сержант. Загинув 00.08.44. Похов. Ясський пов., Румунія.

З історії Бершаді
Поряд з досягненнями в економіці відчутні зміни відбувалися в культурному житті. З перших днів після визволення почала виходити районна газета «Соціалістичний шлях» (з 1963 року — «Вогні комунізму»). Відкрилося педагогічне училище, в якому з числа молоді, що мала семирічну освіту, готували учителів початкових класів. У цьому закладі більш як 20 кваліфікованих викладачів навчали понад 300... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Чорба из кукурузной муки - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники