Fridge magnet wooden gears

Бифштекс с луком по-деревенски

Говядина 215, сало топленое 10, лук репчатый 140, мука пшеничная 4, масло топленое 10, гарнир 150, перец, соль.
Лук нарезают кольцами, панируют в муке и жарят во фритюре. Из утолщенной части вырезки нарезают бифштексы толщиной 20-30 мм, слегка отбивают, посыпают солью, и перцем, кладут на горячую сковороду с жиром и жарят с обеих сторон до образования коричневой корочки. При подаче на готовый бифштекс кладут жареный лук. На гарнир подают отварные или припущенные овощи, жареный картофель. Можно подать комбинированный гарнир.

Цікаві фото
2 фото   
<b>На вістрі уваги - боротьба з корупцією</b><br />Чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації відкрив і вів її очільник Антон Андрейцов. Перше...
6 фото   
<b>Музей культури села Прокопа Колісника</b><br />
2 фото   
<b>Технології і професіоналізм - запорука успіху</b><br />Звісно, що найкраще ведуться весняно-польові роботи там, де до них готувалися не тільки по завершенню зими, а й...
2 фото   
<b>Вони стануть солдатами</b><br />«Призовники ідуть» &ndash; можна було почути днями то з одного, то з іншого боку центральної вулиці райцентру. І...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / М'якохід
Осадчук Федір Маркіянович (1904) 1904 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 02.03.45.

З історії Бершаді
Вперше згадується Бершадь в історичних джерелах 1459 року. Розташована була на південному кордоні Литовського князівства. Обнесена шестиметровим валом, з фортецею у центрі, Бершадь являла важливий форпост у боротьбі проти турків і татар. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Бифштекс с луком по-деревенски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники