Fridge magnet wooden gears

Печень шпигованная

Печень говяжья или баранья 135, морковь 15, чеснок 5, макароны 10, сало курдючное 10, соус 75, гарнир 150, специи, соль.
Печень шпигуют морковью, чесноком, макаронами и курдючным салом, затем обжаривают, заливают соусом и тушат до готовности. Готовую печень нарезают на порционные куски и подают с гарниром, полив соусом.

Цікаві фото
9 фото   
<b>Листопад</b><br />
6 фото   
<b>Звіт голови райдержадміністрації Михайла Бурлаки</b><br />Звіт голови Бершадської райдержадміністрації Михайла Бурлаки щодо соціально-економічного розвитку району за I...
2 фото   
<b>Схід села перетворився у зборище неприязні</b><br />На чергові збори громадян прибула з райцентру чимала делегація керівників на чолі з головою райдержадміністрації О.Ф....
5 фото   
<b>Від кризи до стабілізації та поступу економіки</b><br />Минулої п’ятниці відбулося засідання колегії райдержадміністрації, на якій було розглянуто ряд важливих питань. В...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Теофілівка
Лаєвський Стах Іванович (1914) 1914 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 26.04.44. Похов. с. Петрешти, Молдова.

З історії Бершаді
Виникнення козацтва посилило оборонне значення Бершаді. Ще в першій половині XVI ст. сюди з Поділля і Волині збиралися втікачі, які створювали козацькі загони. Існування «непослушного» населення мало значний вплив на місцеве селянство, яке відмовлялося платити феодальні податки. В матеріалах опису староства 1616 року є відомості, що в південних районах селяни податків не платили. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Печень шпигованная - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники