  |      Чекдирме (Баранина жареная с картофелем и помидорами)  |       |         Жирную баранину рубят кусками весом по 30-40 г, обжаривают в жире до образования корочки, кладут сырой лук, картофель, крупно нарезанные помидоры, соль и перец, жарят все до готовности, после чего вливают немного воды и тушат.                 Дивіться також в розділі  Туркменська кухня   | »  |    Мука 80, баранина 70, лук репчатый 120, капуста свежая 125, специи, соль.   |     | »  |    Рис 60, масло хлопковое 15, лук 25, перец, соль.   |     | »  |    Рис 50, говурма 110, масло топленое 15, лук 25, перец, соль.   |     | »  |    Мука 100, баранина 150, лук репчатый 60, капуста свежая 60, яйцо для смазки 1/10 шт., специи, соль.   |     |    | »  |    Этли борек чорбасы (Суп с пельменями)   |     | »  |    Этли борек (Пельмени)   |     | »  |    Шурпа-маш (Суп с машем)   |     | »  |    Шурпа (Суп)   |     | »  |    Шилекли (Пирожки, жареные во фритюре)   |     | »  |    Шашлык степной   |      Всі статті розділу Туркменська кухня »      Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Яланець | Салига Іван Леонтійович (1918) 1918 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Сержант. Помер від ран 19.02.45. Похов. пов. Бунцлау, Німеччина. |        З історії Бершаді  На початку XVII ст. Бершадь була значним населеним пунктом: тут налічувалося 275 дворів і близько 1650 чоловік населення. З перших днів визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького козаки, селяни й міщани Бершаді створили селянсько-козацький загін на чолі з Трифоном, який приєднався до Уманського полку і брав участь у визволенні Брацлавщини та Поділля від... Читати далі »     Головні новини Бершадщини               |    |     Останні новини  -  
Оголошення   30.08.18Оголошення
        07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь...       -  
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян!   17.06.18Цікаво
        Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5...       -  
Дякуємо за співпрацю!   16.06.18Нам пишуть
        Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми...       -  
Лебедина вірність   16.06.18Нам пишуть
        Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що...       -  
Мій край – моя історія жива   16.06.18Нам пишуть
        Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення...               |         Чекдирме (Баранина жареная с картофелем и помидорами) - www.bershad.ua    Користувачі OnLine:     |