Fridge magnet wooden gears

Баклажаны, жареные в кляре

Баклажаны 100, яйцо 1/2 шт., мука 20, молоко 25, масло растительное 20, соль.
Баклажаны очищают от кожицы и нарезают ломтиками. Из яиц, муки и молока готовят кляр. Ломтики баклажан солят, обмакивают в кляр и жарят в разогретом жире. Подают блюдо горячим с картофельным пюре.

Цікаві фото
48 фото   
<b>ШЛЯХОВА</b><br />
19 фото   
<b>11 жовтня - Бершаді 550: відкриття дитячого майданчика</b><br />
6 фото   
<b>Історія села</b><br />
3 фото   
<b>Юні бершадські футболісти на турнірі в Італії</b><br />За ініціативи спортивної школи КО «Бершадська РДЮСШ «Ровесник» і натхненної, значної підтримки прихильників футболу,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Джулинка
Чміль Михайло Фокович (1907) 1907 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.09.41.

З історії Бершаді
Поряд з досягненнями в економіці відчутні зміни відбувалися в культурному житті. З перших днів після визволення почала виходити районна газета «Соціалістичний шлях» (з 1963 року — «Вогні комунізму»). Відкрилося педагогічне училище, в якому з числа молоді, що мала семирічну освіту, готували учителів початкових класів. У цьому закладі більш як 20 кваліфікованих викладачів навчали понад 300... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Баклажаны, жареные в кляре - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники