Fridge magnet wooden gears

Сыйр

Творог 1200, яйца 2шт., масло сливочное 125, тмин 10, молоко 2400, соль 8.
Творог протирают через сито, вводят в кипящее молоко и подогревают на слабом огне до тех пор, пока он не станет тягучим, как резина, а молоко не загустеет. Полученную массу выливают на сито. В кастрюле растапливают сливочное масло, кладут в него творожную массу и подогревают, помешивая, 8-10 минут, затем добавляют взбитые яйца, соль, тмин, перемешивают и выливают в глубокую посуду. Остуженный сыйр нарезают на порции по 100-150 г.

Цікаві фото
2 фото   
<b>Юні таланти зі Сходу на Бершадщині</b><br />Інна Маршук – переселенка з міста Ясинуватої Донецької області – стала ученицею Баланівської ЗОШ з другого семестру,...
6 фото   
<b>Знайомтеся: дільничні офіцери поліції</b><br />&#160;
4 фото   
<b>Сонячне село</b><br />У день 80-річчя з дня народження Федора Михайловича Кавуна у селі відбулася презентація унікального фотоальбому,...
3 фото   
<b>"Майстриня слова і числа"</b><br />Під такою назвою в читальній залі Бершадської районної бібліотеки відбулася презентація збірки поезії Руслани Руденко...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Війтівка
Верхолюк Федір Трохимович (1910) 1910 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 04.08.44. Похов. Польща.

З історії Бершаді
Особливо багато праці довелося прикласти для відбудови заводу та господарства радгоспу дружному колективу цукровиків на чолі з комуністом директором цукрового комбінату К. П. Казіміровим. Протягом чотирьох з половиною місяців 1944 року робітники працювали добровільно по 10—12 годин. Уже з жовтня, перекривши заплановані строки, завод став до ладу, почав переробляти цукрові буряки із... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Сыйр - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники